Hacettepe Üni. sözleşmeli 10 kişi iibf alıyor
-
@vanim eyw tşkler hocam...
-
@ikameci hocam iyi ki başvurmuş yüksek puanlılar, merkezi resmen yıkım oldu.
-
ne zaman açıklanır sonuçlar arkadaşlar bilgisi olan var mı??
-
@jan 7 iş günü içerisinde açıklanacağı yazıyor ilanda. Muhtemelen cuma açıklanır hocam.
-
22 sinde açıklanacak dediler başvururken
-
82.99 la başvurdum bi ümit işte başvuru çook dediler ama bakalım...
-
@jan Hacettepe Üni. sözleşmeli 10 kişi iibf alıyor içinde söyledi:
82.99 la başvurdum bi ümit işte başvuru çook dediler ama bakalım...
yüksek puanlılar başvurmaya gidince ben başvurmadım. tanıdıklar gittiğinde şansınız var demişler puanları 86 87 vs.. siz hangi gün başvurdunuz.
-
@ikameci ben son gün başvurdum 83 puan...
-
@jan başvururken bir şey sordun mu hocam şansım var mı ya da puanlar nasıl diye merak ettim gitse miydim acaba.
-
başvuru çook dedi puanlarla ilgili bişey demediler bakalım ne olacak açıklamadılar son degil mi bugünn...
-
neden hala açıklanmıyor, fikri olan üniversite ile görüşen var mı?
-
arayıp bilgi alan var mı bi hafta içinde açıklanır diyolardı başvuruda a.ıklanmadı daha arayıp bilgi alan varsa bizimlede paylaşır mı??...
-
Güvenlik soruşturması yapılıyormuş hocam, bundan sonrasi dpb ile ilgili dedi görüştüğüm memur.
-
liste açıklansaydı ondan sonra güvenlik soruşturması yapılsaydı yani ilana çıkarken başka sey yazıyorlr başvurudan sonra yeni icatlarr...
-
@jan umuyorum ki kazanan adaylar puanlarıyla beraber açıklanır, yalnızca bir isim listesiyle karşılaşmayız.
-
buna başvurmadım ama bddk'ya başvurdum o da ilanda yazıdıgı vakitte açıklanmadı. ilanlar böyle artık.
-
neden hala açıklanmadı ilanda 15 aralık denilmişti 1 ay geçecek
-
Arkadaşlar beni aradılar, güvenlik soruşturması formu teslim etmemi söylediler. Yok mu başka aranan?
-
@madamsmith hocam puanınız kaçtı
-
@madamsmith. hocam puanınız kaçtı