2016 Aralık GUY Sınavı
-
Facede akşam etkinliği paylaşacak arkadaşlar nasıl twit atılması gerektiğini de yazarak bilgilendirme yapın lütfen
-
İş bakanda bitiyor arkadaşlar alımlara sıcak bakmadığı biliniyor .
Darbe öncesi Aralık'ta ilan geleceği söyleniyordu . İhtiyaç olduğu gün gibi ortada .
Bu saatten sonra ses getiren eylemler yapmalıyız
-
@Antimülakat bunu alıntılayarak bısey paylastım ıznınız olmadan haberınız olsun
-
@aslizilyet bunun icinde herkesin saatten ve tagdan haberi olması lazım hep birlikte yapmamız lazım. twitter için söylüyorum.
-
4-5 vergi dairesinde çalışan arkadaşımın hepsininde ortak söylemi ihtiyaç olduğu yönde.
Hatta eğitimde ki müdürler darbeden önce Aralık'ta alım olacağını söylemişler.
Malum süreç bizi çok yıprattı .
Alımın tarihini söylemek çok mu zor anlamıyorum ki.
Tamam zor bir süreç geçiriyoruz ama ona göre yolumuzu çizmeliyiz
-
-
@iktisat2016 ocak 15'ten sonra emekli olacakların emekli maaşı 100 lira eksik olacak diye duydum nerden kaynaklandığı hakkında bilgim yok bu sebeple hatırı sayılır bir emekli olacak insan olacaktır.
-
GUY ETKİNLİK adlı grup kurdum Facebook da ekleyin de neler yapabileceğimizi oradan da konuşalım arkadaşlar
-
Dün aradım gib sınav hizmtlerini daha yeni sınav yaptık diyor bir seneyi geçti dedim ne yenisi
-
@Jakuppp yeterlilik sınavından bahsediyorlar hocam arayıp bıktıralım .
Müdür talep olduğunu nerden öğrenecek sekreter bıkana kadar arayalım
-
@Jakuppp yeterlilik sınavından bahsediyordur.O değil dünyadan haberi yokmuş karşı tarafın,böyleleri kurumda çalışıyor işte...
-
Aksam etkinlik yapilacak. Önceki etkinlikte yapilan yanlislarin yapilmamasina dikkat edelim. Sadece Tagi yazip twet atmayalim. Yogun katilim gosterelim. Soyleyeceklerim bukadar tsk
-
@ceren olsun hocam, hiçbir problem olmaz. Forumda yer alan her şeyi kullanabilirsiniz, yeter ki sesimiz daha gür çıksın, bu veriler daha fazla insana ulaşsın.
-
Arkadaslar bi önerim var. Cok düşündüm yazmak icin ama doğru olduğunu düşünüyorum. Mecliste bi mv ile gorsmstm iktidar partisinden ve butce komisyonnda yer aliyor ismini burda söylemek uygun olmaz tabi farkli bi konuydu aylar önce o zaman da sormustum ilan gelecek mi diye evet demisti ama zaman vermmsti. Kendisiyle biraz polemik yasadm;) o yüzden beni tanır diye korkuyorum ama sekreteri ile iyiydk ve randevu verebilr diye düşünüyorum. Hatta o gun eski bakanlari fln gordm konusacaktm musitlerdi ama cikmam gerektiği icin girememistm vs vs. Onerim su ankarada olan arkdaslar ben arasam randevu alsam toplansak gitsek yanına ama ben girmesem derdimizi anlatsak nasl olur
-
Arkadaslar tag ta naci agbal geçiyor sadece saat 19.00 da toplu olarak tweet atın kimseyi etiketlemeyin yarım saat boyunca yeterli diğer kuralları biliyorsunuz seri tweet falan
-
ULA bu gib başkanı hiç mi fonksiyonu yok yani. Sgk başkanı adam twitter'den açıklama yapıyor.
-
Tag öneriniz varsa yazın
-
@aslizilyet Gib sinav hizmetlerini aramaktan biktirtalim
0 (312) 387 33 45 -
@keynesin-amcası naci agbal ismi olsun ama yanına olumsuz düsüncelerimizi belirtecek bi tag olması gerek cok yermekde olmaz bakan sonucta. NaciAgbaliibfyigör gibi bisey olabilir.
-
@keynesin-amcası naci ağbal iibfnin sesini duy gibi bişey olmalı