TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
Il göç te 87 ile kapamis giren varsa hayırlı olsun
-
83-84 puanlarında kapatır bence
-
Arkadaşlar duyum muyum yok mu biraz bilgi alan. Mecliste tanıdığı olan falan
-
83 84 çok değil mi bu ilana ya.. ankarada bir de..
-
çok yüksek kapatmış arkadaşlar 85 e yakın bir tanıdığım söyledi zaten çok başvuru olmuş
-
benim merak ettiğim şey 88 alan insan 90 alan insan neden 1 yıl asgari ücret düzeyinde kursa tabi olmak ister,aa ilan mı hemen başvurayımcılar kaç kişinin ahını alıyo bilmiyorum, ama unuttukları bir şey var kimsenin ahı kimsede kalmaz
-
@ata-bizi ben söyleyeyim 1. Sürecin uzaması
2. Referans ı yoktur mecbur her ilana dener
3. İlan kıtlığı 20 30 kişilik ilanlar geliyor
Ben de başvurdum yalan yok bir kaç sınav 2-3 aydır açıklanmıyor mülakat açıklanma süresi 100 günleri buluyor bazı mülakatlar açıklanıyor olmuyor insan artık ne olursa olsun moduna giriyor şu anda 2018 b grubu düşünceleri dönüyor aklımda yani her şey öyle uzaktan görüldüğü kadar hoş olmuyor malesef heh başvurup keyfe keder gelmeyen insan varsa her şeyi hak ediyor ama başvuran a da laf söylemek ayıp oluyor...
Ama sizi de anlıyorum geçmiş yıllara göre güzel puan var eliniz de ama ilanlar 85 den aşa düşmüyor sizde haklısınız... -
@beşiktaş1903 emin olun sizin gibi düşünen sayılı insan vardır , size mantıklı geliyo mu 90 almış insanın başvurması zaten hali hazırda o insan 3 4 mülakat bekliyo insanlar nasıl bu kadar kötü olabilir aklım almıyo ,bu süreci geçiren her insan biraz duyarlı olmalıydı
-
Hayaller yine çöp oldu desenize
-
@ata-bizi keyfi başvuran varsa haklısın ama 90 alan adamı asgari ücret e razı olmaya iten sebebi düşün bence
-
1 yıl sonunda 20 kisi zor kalır ellerınde hepsinm dedıgıınz gibi 2-3 mülakatı var
-
85 -90 la buraya giren adam buraya girdıgimde bile yeni açılan kadrolara basvurmaya devam edecek çogu
-
aynen öyle olucak 2 ay kursa gidicek hop iyi bir yer geldi ben buraya geldim kimin hakkına girdim başvurdum demeden başka yere gidicek
-
bende tam 1 puanla kaçırdım, neyse sıkıntı yok. İsteyen istediği puanla başvurabilir anlamsız yazılar var.
-
TBMM stenograf alımı en düşük kaç puanla mülakata kaldı arkadaşlar?
-
85.55 ile kapatmış hayırlı olsun
-
Liste yayınlamış mi
-
-
Vizyonsuz adamlarla aynı ilanlara başvurduğum için, aynı sınava girdiğim için üzülüyorum
-
Adam 95 le buraya giriyor. Mülakata gider mi o da muamma.. vay arkadaş ya