***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
-
@zeyno5454 siz bu bilgileri nerden aldiniz guvenilirligi nedir?
-
Hadi banko asistani olarak guvenlik gorelilierini aliyor ,diger pozisyonlar icin de yıllardır alım olmadı.
-
Yenı bır gelişme duyum falan var mı arkadaşlar bır nabız yoklayalim
-
Yeni haberleri olan var mi ?
-
@merve1-2 benım yok ama bazı sitelerde ziraat in uzun süredir alım yapmadığını ve bü yıl yapabileceğini yazıyorlar umarım doğrudur pozisyon çeşitliliği çık olan bır ilan gelir
-
@jamiryoo inşallah yapar bizler içinde yeni bir umut olur
-
Ben daha önce çok ihtiyaç olduğunu alım yapılacağını duymuştum ancak bu kez de aynı kişiden alım yapılmayacağını duydum. Pek heves etmemek gerek. Gelirse sürpriz olsun.
-
Arkadaşlar bu sayfayı boşuna hareketlendirmeyin . . Alim yok ziraatta. Eğer öyle bi duyum olsa emin olun yazardım. Az personel çok iş peşinde bu banka . O yüzden temmuza kadar kpss odaklı çalışın.
-
@zeyno5454 cok kesin konusmussunuz sanırım banka calisanisiz. Bildigim son ana kadar sadece yoneciler ve ik nın haberi oluyor bu dererce yakını olup duyumu olan var mi diye sormustum ben. Son zamanlarda da bu yonde sosyal medyada duyumlar cok fazla oldu ne kadar dogrudur zamanla goreceğiz tabi
-
Ziraat faaliyet raporu ne zaman yayımlanacak bilgisi olan var mı ?
-
@yorgun-_iibfli mart nisan aylarinda, en sagliklı bilgiyi ordan alırız
-
Ziraat bankasının faaliyet raporu yayınlanmış arkadaşlar merak edenler okuyabilir.
-
@zeyno5454 personel alımına dair yazanları nasıl yorumlarsınız. Destek asistanı grubundan kadroya alımlar yapıldı ve yapılacak dış kaynaktan da alımlar hızla tamamlanacak gibi şeyler yazıyor. Ne anlama geliyor bunlar
-
tecrübeli arkadaşlar alım olur mu?
-
@bonus, içinde söyledi: ***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
@zeyno5454 personel alımına dair yazanları nasıl yorumlarsınız. Destek asistanı grubundan kadroya alımlar yapıldı ve yapılacak dış kaynaktan da alımlar hızla tamamlanacak gibi şeyler yazıyor. Ne anlama geliyor bunlar
Çağrı merkezlerinde çalışanları gişelere alıyorlar kendi açtıkları yükselme sınavları ile banka kendi bünyesinde çalışanları alıyor. Ben duyum alırsam muhakkak yazarım ama 2018 biraz daha kendi personeline yönelik gibi görünüyor.
-
@zeyno5454 pek alım yapacak gibi durmuyor önceden sayı yazardı şimdi yazmıyor sanırım olmayacak
-
@bonus, içinde söyledi: ***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
@zeyno5454 pek alım yapacak gibi durmuyor önceden sayı yazardı şimdi yazmıyor sanırım olmayacak
Zaman göstericek hocam hayırlısı artik
-
yıllardır müfettiş almıyorlar resmenn
-
biraz kızacaksınız ama yeni duyum,gelişme vs bilgisi olan var mıdır?
-
@jamiryoo, içinde söyledi: ***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
biraz kızacaksınız ama yeni duyum,gelişme vs bilgisi olan var mıdır?
Hocam geçen gün duydum şuan çağrı merkezindekiler eğitimdeymiş. Açık olan gişelere bunlar gecicekmis. Ben umudumu kestigim için yazmadım. Ama müfettişlik ve uzmanlık ilanı bari açması lazim bu kadar da olmaz