Tercihini Yap Ailesi 2017 Yılınızı Kutlar
-
2016 gibi kasvet, kaos, hüzün, acı ve daha bir çok sıkıntılı kavram ve olayla dolu olan bir yılı geride bıraktık. Herkes 2017’ye umutla bakmaya çabalıyor ve 2017 yılına olabildiğince güzel anlamlar yüklüyor. 2017 ve sonrası için hepimizin güzel istekleri, arzuları ve temennileri var. 2016 yılında bireysel olarak başıma gelen birkaç küçük olay içinde sanırım en kıymetlisi, anlamlısı ve güzeli tercihiniyap.net ’i kurmamızdır. Sizinle beraber ve sayenizde yavaş yavaş güzel bir konuma gelmeye başladık ve şu ana kadar yapmaya çalıştıklarımız yapmayı arzuladıklarımızın sadece küçük bir kısmı. Umuyorum ki 2017 yılı ve sonraki yıllar hep birlikte daha güzel yerlere varır, sesimizi daha fazla insana duyurur, daha fazla insanın sorularına cevap, dertlerine derman, sitemlerine talep ve yaralarına merhem olabiliriz.
Benim ve Tercihini Yap ekibinin de dilekleri ve duaları burada bulunan güzel insanların güzel dilekleri ile aynı. Umarım yeni yılla birlikte burada emeklerinin karşılığı boşa çıkan tüm arkadaşlar ödüllerine kavuşur, Allah hastası olanlara şifa verir, farklı dertleri olanlara yardım eder, beklentileriniz ve dilekleriniz kalbinize göre olur ve daha bir sürü güzel şey sizi bulur.
Yöneticilerinden ziyaretçilerine kadar tüm Tercihini Yap ailesinin yeni yılını kutlar, her şeyin gönlünüzce olmasını dileriz.
Mutlu Yeni Yıllar.
-
Başta, site yöneticilerinin ve kurucularının olmak üzere, herkesin yeni yılını kutlarım. 2017 KPSS'ye mecbur kalmamak dileğiyle...
-
yeni yılımız kutlu olsun dostlar inşallah güzel bir yıl geçireceğiz hepimiz .
-
Güzele dair ne varsa yaşıycağımız bi yıl olması dileğiyle..huzurlu,sıkıntısız,bol tebessümlü seneler:)
-
Herkesin yeni yılını kutluyorum. Bu yıl başta ülkemize barış huzur, hepimize de Başarı getirsin. Mutlu yıllar herkese.
-
herkesin yeni yılı kutlu, mutlu olsun. Yeni, yılın ilk şarkısı...
https://www.youtube.com/watch?v=SyYOntL5qOc