Sen Anlat Karadeniz
-
Hani Türk dizileri deyince bizde erkeklerin sıkıldığı, kadınların olabildiğince takip ettiği anlaşılır. Ancak bu dizide hiç olmadık bir doğallık var sanki. Hepimiz takip etmiyor muyuz? Takip edenler için bir başlık açalım dedik.
-
Çukur evimiz
-
@pozitifdışsallık vartolu ölmemiş çukur evimiz idris babamız!
-
-
Sen anlat karadenizde öfkemiz brolar. Adamda nasıl bir ego, sadist duygular var anlamak insanın ruhunu darlıyor
-
Dizinin ilk bölümünü izledim pek ısınamadım.
-
@hgrotius ikinci üçüncü bölümü daha sıcaktı ama netten bakabilirsin
-
@antimülakat vedat sayarı gördükçe tüylerim diken diken oluyor fakat oyunculuğuna hayran kalıp helal olsun diyorum
-
Yaklaşık 30 yıllık hayatımda Televizyon denilen kutu ile hiçbir bağlantım olmadı. Çünkü TV denilen cihazda bir tane yararlı olabilecek bir unsur söyler misiniz bana?
Kimi diyor ki; gündemden haberdar oluyoruz?
Bunu gazete okuyarak da yapabilirsiniz. İllaki hazıra konup spikerin okumasına gerek var mı?
Kimileri ise dizilerde sosyal mesaj veriliyor diyor?
İşte: bilmem kaç bölümdür oynayan bir dizi, sadece 5 dakikalık bir kısımda organ bağışına dikkat çekmiş gibi.
Tamam, sosyal mesaj verilmesi çok güzel de bu dizi bilmem kaç bölümün için de aşk, entrika, yalan, dolan, zenginlik ve benzeri konuları işlemiş sadece 5 dakika sosyal mesaj vermiş bumu doğru alan?
Ayrıca dizileri çok fazla takip eden ebeveynlere de, çocuk yaştaki bireylere bari izletmeyin önerisinde bulunuyorum. Çünkü ekonomik olarak orta ya da alt grupta yer alan bir ailenin çocuğu lüks hayatları, villaları, porsche leri gördükten sonra özenme sebebi ile yanlış eğilimlere kapılabiliyorlar. Çünkü fakir bir yaşam tarzı olan kaç adet dizi var ki, ya birdir ya iki. Hepsi çok zengin, yalılarda oturuyor, son modeller araçları var, şirketleri var vs vs.
Son söz olarak televizyon denilen kutuya bağımlılık yapmamanızı ve bu konuda çocuklarınızı eğitmenizi tavsiye ederim... -
https://youtu.be/I83z9zFpLGM. Dizinin sevilen 5 müziği bi arada