TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

300 Koyun Projesi

DİĞER
    300 koyun devlet teşvik gthb
    9
    24
    3955
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Antimülakat
      Antimülakat Son düzenleyen: Antimülakat

Devletimizin memur alımında kılı kırk yaran, kişiye kırk takla attıran atama süreçleri devam ederken, GTHB'nin 300 koyun projesine anlam vermek güç. Elbette hayvancılığın ülkemizde gelişmesi, geliştirilmesi gerekiyor ancak bugün 300 koyun demek neredeyse 250 bin tl yapıyor. Hangi üniversite mezununa bu teşvikler sağlanıyor. Bugün bir projesi olan gençlere 250 bin tl yardım edilsin, gençlerin çoğu kpss sürecinden vazgeçer. Son günlerde ciddi anlamda kafa karıştıran hamlaler yapılıyor.

https://www.tercihiniyap.net/haber/300-koyun-projesi-nedir-300-koyun-projesi-sartlari-2018

aliveli genclerbirlikli 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • aliveli
        aliveli Yasaklı @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat benim de başvurasım vardı yazı iyi denk geldi.

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • N
          Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @aliveli Son düzenleyen:

Kpss yi bırakıp projeye katilasim var ..

hgrotius 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • genclerbirlikli
            genclerbirlikli @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat bence sonu getirilse yararlı olabilecek bir proje. hem herkese dağıtılmayacak hem de karşılıksız değil. inşallah sıkı kontrol edilir ve gelecek olan kuzular gelecek senelerde başkalarına verilerek devamlılığı sağlanır.

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • hgrotius
              hgrotius Yasaklı @Nahl Son düzenleyen:

@aroma benim çalıştığım işi bırakıp katılasım var. İşe girdiğimden beridir iş yerinin önünde süt, yumurta, meyve sebze satan ayaşlı bir arkadaş vardı geçen aracını değiştiğini gördüm biraz sohbet ettim taksi plakası almayı düşünüyom diyo 😞

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • N
                Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @hgrotius Son düzenleyen:

@hgrotius sevdiğim bi iş ancak kpss ye emek verince hemen bırakılmıyor biraz daha zamn tanımak istiyorum kendime

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • Antimülakat
                  Antimülakat Son düzenleyen:

Koyunu bilmeden kuzulara sahip çıkılmalı. Çalındı, telef oldu senaryoları şimdiden engellenmeli.

• B
                    banka Yasaklı Son düzenleyen:

@antimülakat, içinde söyledi: 300 Koyun Projesi

Yemlere ve hayvan alımına büyük zamlar yaptılar. Vatandaşlarımız hayvancılığı bırakmak zorunda kaldı. Bu sefer köylerimizdeki gençler işsiz kaldı ve iş bulmak amacıyla şehirlere göç ettiler. Baktılar ki köyde genç nüfus olmayınca, çiftçi olmuyor, üretim olmuyor, tüketim malları olmuyor bu sefer yol 5 inerk bedava, yok 300 koyun al sonra öde gibi şeylere başvurdular. Ancak şuan KPSS ve benzeri yerleştirmeler ile kamuda rahatça çalışma imkanı varken, bunu gören gençler neden köyüne dönsün de koyun kuzu inek beslemeyi tercih etsin ki? Onu, gençleri köyden uzaklaştırmadan önce düşünecektin. Bir ülkenin kamu kurumlarında çalışacak personele de, köyler de üretim yapacak gençlere de ihtiyacı vardır. Bunu bilmiyor muydun da gençleri köylerden uzaklaştırdın?

• Antimülakat
                      Antimülakat Son düzenleyen: Antimülakat

Şimdi bu destek çiftlikbank madurlarına verilse, toplumsal huzur ve barış yeninden tesis edilmez mi? Hem çiftlikbank madurlarının zararları kısmende olsa giderilmiş olur hem de dolandırıcının gördüğü saygınlığın çığ gibi büyüyerek reklam kampanyalarına konu olmasının önüne geçilir. Bir ülke düşünün ki, dolandırıcının reklamının binde biri kadar mağdurun reklamı yapılmıyor. Üstüne üslük haberleri süsleyen dolandırıcının resimleri her yerde pırıl pırıl üst manşette yer alıyor.

Ciddi manada toplumsal değerlerimizde ve hassasiyetlerimizde zayıflama söz konusu. Burada teknolojinin çok büyük etkisi var. Her şeyi dalga konusu haline getirebiliyoruz. Bu çiftlikbank muhabbeti yüzünden binlerce ailenin dağılacağını veya dağılmasa da çok ciddi sıkıntılar yaşayabileceğini görmüyoruz, duymuyoruz, önemsemiyoruz. Dolandırıcılık her yerde arkadaşlar, emin olun her gün hepimiz ufak ufakta olsa dolandırılıyoruz. Çünkü ülkemizde dolandırıcılığın önüne geçici yasal zemin tam anlamıyla oturtulmadı. Dolandıran kendisiyle gurur duyarken, dolandırılanın yaşadığı sıkıntıyı kimse görmek istemiyor.

Bir sürü dolandırıcılık tipi var: İkinci el otomobil satışlarında ayyuka çıkmış durumda. Ustaların basit işler için yaptıkları dolandırıcılıkla mücadele için ev tipi el aletleri satışı zirveye çıktı. Pazarda çürük meyveyi size satmak için poşetin ağzını hemen bağlama modası meşhur. AVM'ler ödedikleri kirayı çıkarabilmek için polyester kumaşlı elbiseleri yün, koton diye pazarlayanlarla dolu. Biz dolandırıcılıkla mücadele etmiyoruz arkadaşlar, dolandıranı ön plana çıkarıp, dolandırılanı aşağılıyoruz. Ama farkında olmadan sürecin böyle devam etmesine alkış tutuyoruz.

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • aliveli
                        aliveli Yasaklı @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat üniversite de liberal bir hocamız ‘’hukuk aptalları korumaz’’ demişti kızmıştım o zaman. Şimdi bu şahısların zararını karşılasak bu olay onlara ders olma niteliğini kaybeder mi? Yoksa zararın bir kısmı da olsa karşılanmalı mı bilmiyorum.

• paca08
                          paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı Son düzenleyen:

Şu verilen desteğin 10 da 1 blockchain teknolojisine yapılsa ülke kalkınır. Sene 2018 olduysa teknolojiye yatırım yapacaksın.

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • aliveli
                            aliveli Yasaklı @paca08 Son düzenleyen:

@paca08 kesinlikle haklısınız, blokchain teknolojisi noterlikten tutunda sözleşmelere toplantı tutanaklarına evliliklere her alanda bilgi şifrelemeye ve saklamaya dayalı her sektörde rahatça kullanılabilir.

paca08 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • paca08
                              paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli Önümüzdeki yılların teknolojisi olacak blockchain teknolojisi. Sadece finans alanında değil akla gelebilen her şeyde kullanılabilecek bir teknoloji ve bu trenide kaçırmamalıyız diye düşünüyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • H
                                Hayatım Sınav Son düzenleyen:

Arap yatırımcılar Konya'da hayvancılık yapmaya hazırlanıyormuş. Bu destekten faydalanirlarsa onlara yarayacak gibi.

burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • burcuburcu
                                  burcuburcu Yasaklı @Hayatım Sınav Son düzenleyen:

@hayatım-sınav neden Konya bildiğim kadarıyla öyle mera filanda yok.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • Antimülakat
                                    Antimülakat Son düzenleyen:

Konya'da bırak büyükbaşı, tavuk yetiştir dışarda hayvanlar 3 güne telaf olur. Torkunun milyarlarca ağaç yerlerine ragmen, memlekette doğru düzgün yeşillik yok.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • H
                                      Hayatım Sınav @burcuburcu Son düzenleyen:

Neden Konya bir bilgim yok @burcuburcu ama ülkenin genelinde Arap yatırımı var, haberlerde o şekilde rastlıyorum o yüzden sorgulamadım açıkçası. İşin ilginç yanı tarım için de yatırım düşünülüyormuş Konya'ya

burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • burcuburcu

@hayatım-sınav aslında Katar dışında yatırım yapan kalmadı gibi dedikleriniz doğru o açıdan...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • H
                                          Hayatım Sınav @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat şöyle bir durum olabilir nasıl ki gezen tavuk yumurtası çıktı kapalı alanda arabesk dinleyen tavuklar yüzünden, yine kapalı alanda yemle beslenen büyük/küçükbaş eti söz konusu olabilir. Maliyeti düşürürler, yaratılan farklılaşma da cabası olur.

burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • burcuburcu

@hayatım-sınav organik kahvaltı salonu misali, tuttuklarına satıp köşeyi dönecekler 🙂 güzel satış tekniği.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti