BORSA İSTANBUL - UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@brifing hocam çok özel değilse cv niz nasıldı acaba? Yani dil durumu üni falan. Ona göre bekliycem de.
-
Bana da mail gelmis de 14 unde sinav cok kotu bir zamand yakalandim. Sinavi zor ku arkadaslar bilen var mi
-
@thms hocam mailindeki linke basınca benim değerlendiriliyor yazıyor acaba sizde de öylemidir zahmet olmassa bakarmısınız?
-
@Nolmuyor baktim kardesim benimkinde de degerlendiriliyor yaziyor ancak mail geldi.
-
@thms anladım çok saol demkki olumsuz inş senin olur arkadaşım yolun açık olsun
-
Sinavda ingilizce kompozisyon ve ceviri kisimlari da var. Cagrilma kriteri bu gibi duruyor
-
Galatasaray'dan mezunum yds 95 bana herhangi bir mail gelmedi. Rica etsem sınava davet alanlar ne gibi ekstra özellikleri var yazar mı? Neye göre başvuruları kabul ettiler hiçbir şey anlamadım
-
@serkannn Odtü iktisat, yds puanım sizinkinden düşük, bir stajım var. Ön plana çıkabileceğim bir şeyim yok yani. Referans falan da yazmadım başvuruya. Tanıdığım tüm Odtü iktisatları çağırmışlar. Galatasaray mezununu çağırmamaları tuhaf.
-
@mutadis teşekkür ederim cevap için ben de anlamadım neden çağırmadıklarını pazartesi mail atmayı düşünüyorum
-
@serkannn Rica ederim. Umarım cevap alabilirsiniz
-
Olumsuz da olsa bi cevap vermişler bugün. Önümüzdeki başvurulara bakcaz artık.
-
Meslekle ilgili bilgi verebilecek olan var mıdır arkadaşlar ? Çalışma şartları, ortamı, özlük hakları gibi konularda özellikle
-
@coffee malesef yegane bildiğimiz 2012 yılı sayıştay raporlarında maaşının çok yüksek olduğunun belirtildiği .
-
@aliveli o dediğiniz yıl 8.000-9.000TL civarındaydı diye hatırlıyorum.
-
@kamil bu fona devir bir şeyi değiştirir mi acep ?
-
Surec ne asamada su an?