Lanet olasi YDS :)
-
sorular zor dıyen hıc calısmamıstır sadece sınav anındaki beyin yorgunluğuyla yapılabilecek hatalar vardı onun dısında gercekten zor degıldı.
-
Daha önce bu sınava 4 defa girdim. Bu 5 inci sınavımdı. Son 5 sınav arasında en zor sınavdı. Kesinlikle. Kolay diyenler diğer sınavalrdan çok rahat 80 üstü yapmışlardır.
-
@hussle ingilizcenin duayenleri sınava zor diyor sen kimsin ki ?
-
..........
-
@yasaklı
senden ve duayenlerınden daha becerıklıyım
lisansım ing de degıldı, kursada gıtmedım hic -
........
-
.........
-
@kelaynak
anlaşılan sende paranı çöpe attın -
@hussle benden iyi olduğuna şüphem yok yds çalışmadım sınava da girmedim bu yüzden bana saldırma boşuna hocaların yorumunu yazdım ben... sınav açıklandığında sonucunu burada belirtirsen ne kadar becerikli olduğunu belgelemiş olursun? merakla bekliyor olacağım
-
@yasaklı
bak kabalık etmek istemedim. ama not için çalışmadım.sınavdan çıktıgımda yaptıgım ilk şey dogru cevaplara bakmak degildi bilmediğim kelime varsa onların kullanımına bakmaktı. ing zaten gercekten ihtiyac duyacagın nadir alanlardan.
son 3 ay cebımde not defteri ile dolaştım. nerde olursam en absürd akademik kelimeleri bile üşenmeden kalemi cıkarıp bilmediğim kullanımları benzerleriyle-örnekleriyle beraber not aldım yani demedim ki ulan bir milyon kelime var bir tanesi eksilse ne olur. metrobüste tuvalette kafede rakı masasında çıkardım lanet defteri çalıştım. (hafızaya attım gibi oldu ama:D)
yani bu sürede sağlıkla ilgili o kadar makale okudum ki (dr berg youtube fena degil) yeme alışkanlıgımı düzenımı dahi değiştirdi.hiç bir iş bulamayıpta amerikada pizza dağıtıcısı olmaya karar verirsem en azından onlar kadar iyi ingilice konuşurum diye düsündüm. demek istediğim ing hiç bir şey.bu arada youtube da ki tum hocalara baktım ama mesut koyuncu diye bir hoca vardı kanalı gayet iyidi. soru çözümleri vs biraz temeli olup sadece ordan calısan biri bile 1 ayda 70 alabılır.
ek olarak 60 ile yukarsı arasındaki fark soruları okurken her şıkkın tek tek neden olamayacagının açıklamasını yapıp işeretlemek.her sınavda old. gibi
özelden soru soran arkadasa yard. olmusumdur umarım
-
Anlaşılan sınav beklendiğinden zormuş. Geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun dostlar.
-
Gavura sorar gibi sormuşlar