Galatasaray Kaç Puan Toplar
-
Tekrar yükselişe mi geçiyoruz? Herşey tekrar yoluna giriyor gibi.
-
@antimülakat Galatasaray, küçük maçların büyük takımını oynuyor önceki yazışmalarda da var şampiyon ya başakşehir olur ya beşiktaş.
-
@aliveli fenerbahçe maçından sonra bu yorumun değişecek diye düşünüyorum.
-
@antimülakat deplasmanda galip gelmeyi düşünmüyorsunuz değil mi
-
@aliveli o sene bu sene diyorum
-
@antimülakat yillar bana buyuk konusmamayi ogretti ️ Bir gsli olarak sessizce bekleyecegim
-
@antimülakat Bence de bu sene olmalı Aykut kadar korkak ve kabiliyetsiz bir hoca önderliğindeki Feneri rahatlıkla yenebilirsiniz
-
Olay Aykut Kocaman değil ki,biz Kadıköy deplasmanına çıkınca bir şeyler oluyor,normalin kat kat üstü motive ile oynuyor Fenerbahçe.Volkan ahtapot oluyor falan filan İyi futbol,şans ve sukunet üçlüsünü aynı anda sağlamamamız gerekiyor.Bir de bulduğun zaman atmak zorundasın.Fikstür olarak iyi durumdayız,iç sahada zaten çok rahat gidiyor takım.Deplasmanda sürpriz kayıplar yaşamazsak alır gideriz.
-
Galatasaray başak fener beşiktaş bide fenerbahçe maçlarından sadece birine yenilmek zorunda yoksa şampiyonluk hayal fikstür olarak dezavantaj durumundayız.
-
@zeybek, içinde söyledi: Galatasaray Kaç Puan Toplar
Galatasaray başak trabzon beşiktaş bide fenerbahçe maçlarından sadece birine yenilmek zorunda yoksa şampiyonluk hayal fikstür olarak dezavantaj durumundayız.
-
Fener taraftarı da Galatasaray deplasmana gelince aslan kesiliyor. Tamam büyük takımızda bu kadar da fark olması ilginç. Normalde maça gitmeyenler çoluk çocuk maça geliyor.
-
Fikstürde çok sıkıntılı maçlar var? Ne dersiniz kalan 8 haftada kaç puan toplarız? Ben gerçekçi bir puan tahmini yapacağım?
GS - TRABZON : 3 PUAN
Gençler - GS : 1 PUAN
GS - B.şehir : 1 PUAN
Alanya - GS : 3 PUAN
GS - BJK : 1 PUAN
Akhisar - GS : 3 PUAN
GS - Malatya : 3 PUAN
Göztepe - GS : 3 PUAN18 puan daha toplayıp 72 puanla şampiyon oluruz diye düşünüyorum.
-
GS - TRABZON : 3 PUAN
Gençler - GS : 3 PUAN
GS - B.şehir : 3 PUAN
Alanya - GS : 3 PUAN
GS - BJK : 1 PUAN
Akhisar - GS : 3 PUAN
GS - Malatya : 3 PUAN
Göztepe - GS : 0 PUANBence 19 puan toplar 73 le şampiyon oluruz son haftaya şampiyonluğu garantilemiş olarak göztepeye kaybederiz.
-
Hadi bakalım işler yolunda gibi, son 15 dakikasına baktığımda GS, TS'ye top göstermiyor. Umarım 3 puan alırız.
-
şeytanın bacağını kırdık çok şükür
-
@antimülakat hocam bence başakşehir ve gençleri yeneriz bence 76 puanla bitiririz
-
@bad1905 biraz zor ama neden olmasın diyorum
-
@antimülakat hocam zor değil takım iyi gidiyor zaten bu iki maçı alırsak %80 şampiyonuz
-
Deplasmanda özellikle konsantre çıkılması lazım. Bu gençlerbirliği akhisar deplasmanları kayıpsız atlatırsak şampiyonluk gelir.
-
Bundan sonra tek puan kaybı olarak Beşiktaş maçı olarak görüyorum. O maçta berabere biter.