9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker hehe :):) Hocam şimdi yorum retweet ve fav aldıkça görülme olayı artıyor mu ben tam bilmiyorum yakınlarıma da retweet yaptırıyorum
-
@kaldoraç evet hocam tweet daha üstlere çıkıyor. Ama galiba bir hesaptan sürekli tweet atınca bazıları görünmüyor.
-
@meçhulasker Ama fazla rt vr fav alan her türlü üste çıkıyor dimi ? Bu sonuncusuna 20 lerde ikisi de inşallah bir işe yarar. Aradık olmadı duyumlar olmadı belki böyle böyle olur
-
Sayın bakana yılmadan yazmaya devam. İlla sonuç alacağız.
-
Arkadaşlar kim ilk tweeti atarsa bakanın paylaşımına linki atalım buraya hep beraber yüklenelim. Tanıdıklarımıza falan da söylersek tadından yenmez. Yılmayalım çünkü biz hakettik bunu elimizden geleni yapalım. Ümitsizlik umutsuzluk yok !!
-
Bizler Kpss yi kazanmışız bürokrasiye mi yenilcez mücadeleye devam
-
Benim bakanın tweetlerine cevap olarak attığım tweetleri ben görüyorum ama başka hesaplardan gözükmüyor. Neden acaba bir bilgisi olan var mı?
-
Milyonlarca işsizin olduğu ülkede bir tepki dahi koyulmadıysa-eylem dahi yapılmıyor, kuzu kuzu yatıyorsa işsiz milyonlar- elbetteki siyasilerin umurunda olmayacak normal vatandaş. Allah korkusu falan hak getire. Siyasilerin insafına kaldıysak yandık, ki zaten yanıyoruz.. Her zamanki gibi Allah'a havale ediyorum, ediyoruz. Bir yerlerden çıkar da işsizlik nedir belki korumalı sitelerinde bir gün her şeyin fani olduğunu görebilirler...
-
Arkadaşlar gelin biraz da 10.promosyona takılalım buranin tadi kaçti zaten
-
@meçhulasker hocam o benim hesabıma da oldu. Art arda çok tivit attıgımız için sanırım.
-
@eleionomae o zaman retweet le devam bi süre gönderi altlarına tweet atmazsam düzelir belki.
-
@meçhulasker hocam tweetlerinizin aralığını biraz açın ve art arda 3 tweetten fazla atmayın
-
Bir insan ne kadar haksızlığa adaletsizliğe.... uğrayabilirse bizde o kadar uğradık. Ben şahsen bunlara hakkımı helal etmiyorum...
-
@gök-kız hocam aralık bıraktım sonradan ama değişen bir şey olmadı. Bi süre beklemek gerekiyor heralde.
-
@meçhulasker 21.30da sponsorlu etkinlik var onun üzerinden devam etsek nasıl olur ?
-
herkese selamlar...
KESİN VE NET bilgi...
Sınavlar 2 hafta içinde açıklanıyor.
Benim tahminim bir istatistikçi olarak 17 Nisan.
Allah sonumuzu hayırlı eder inşaallah... -
@oguzhandmrhn hadi buyur bülent başkannnn
-
@oguzhandmrhn duyum nerden hocam ?
-
arkadaşlar elimizde bir twitter var ordaki etkinliğe dahil olalım rica ediyorum belki bizi şaşırtırlar cevap verirler
-
Etklinliğe katılarak derdinizi yazabilirsiniiz arkadaşlar
Come to Twitter