Bolum isletme :84.5 puan ile atanabilme ihtimalim nedir arkadaşlar:(
-
Bide bakan alımların azalacağını söyledi
-
İlk alımlarda zor ama 2017 alımlarında şansın iyi bence
-
@aliveli olsun ilk alimlar olmasa da olur 4.atamaya da raziyim ama puanım çok sınırda ya olmazsa diye korkuyorum..
-
@hevidar 2014 alımlarında senin puanla giden vardı doğu tabi çok seçici davranmaman lazım
-
@aliveli evet varmış birkaç yer de bu sene herşey daha farkli olabilir , benim memleketim de doğu büyük ihtimal doğuyu veririm inşallah
-
@hevidar Kardeşim bölüm bazlı puan ve sıranız önemli. Bir de iibf bütün bölümlere ait sıranız?
-
@Antimülakat hocam m25 yani iibf siralamam 2600, p3 siralamam da 19binlerde.. ama bu senenin m25 sıralaması 84.5puanı 2014ün 84.8 gibi bsylere denkmis
-
@hevidar Bolum isletme :84.5 puan ile atanabilme ihtimalim nedir arkadaşlar:( içinde söyledi:
@Antimülakat hocam m25 yani iibf siralamam 2600, p3 siralamam da 19binlerde.. ama bu senenin m25 sıralaması 84.5puanı 2014ün 84.8 gibi bsylere denkmis
İşletme sıralamam da 1100 bu arada hocam
-
@hevidar kardeşim iibf'de 3000'lere kadar şans yüksek ama 3. ve 4.alımları bulabilir. İlk alımlarda bölüm bazlı alım sayısı çok yüksek olmuyor, üç ve dördüncü alımlarda ağırlık bölüm bazlı alımlara kayıyor. İşletme sıralamanda gayet iyi. İibf de en çok alım işletme bölümünde yapılıyor, mezun sayısı yüksek olmasından dolayı sanırım. İlerleyen zamanda da yine irtibatta kalarak alımlarla ilgili konuşalım, değerlendirme yapalım.
-
@Antimülakat hocam olsun 4.atamaya da raziyim sonunda atanmak olsun da inş hocam aslında bölümüm işletme değil yönetim bilişim sistemleri ama sonuçta o da 4431 kodunda olduğu için işletme yazdım :)ve ilk defa girdim kpssye o yüzden alımlarla ilgili çok da bilgim yok bu güzel bilgileriniz için de çok teşekkürler
-
@hevidar önemli değil kardeşim söylediğim gibi b kadrolar açıldıkça yeniden konuşalım, alımlarla ilgili çok ciddi analizlerde bulunacağız.
-
P3 puanın 84.95 m25 2267 bölüm sıralaması 130 atanma şans sizce ?
-
@Antimülakat hocam ?
-
@dgn06 yüksek ihtimalle aynı durum.söz konusu kardeşim ilk iki alım zor gibi ama üçüncü ve dördüncü alımda olur. Bir de bakalım alımlarda sayılar nasıl gelecek? Bölüm bazlı alımlar nasıl olacak? Hepsine özel analizler yapacağız.
-
82 alan ekonometri ne yapsın hocam =(
-
@yigido hocam mülakatlı alımları beklemen lazım yoksa zor gibi
-
hedef 2018 kpss mi olmalı ¿
-
@yigido hocam alım sayısına bağlı ancak son yıllarda en az özel alım yapan bölümlerden birinden mezun olmuşsunuz. Yarın puan tablosundanda anlarsınız. Mülakatlı alımlar gümrük muhafaza-katiplik-kyk-ptt alımlarını muhakkak takip edin. Tercih dönemlerinde tekrar degerlendirelim durumları.
-
@Antimülakat peki hocam gümrük en son alımda kaç puanla aldı yani mülakata gireni değil is başı yapan kişinin puanınıbiliyor muyuz
ptt olsun kyk olsun ¿ -
@yigido kardeşim bunlarla ilgili paylaşımlarda bulunduk. Gümrük muhafaza 79 puanlarla girenler oldu, kyk'da daha düşük puanlarda iş yaptı, il il tercih yapıldığı için son alımda 10 katı ile.mülakat yapıldı. Ptt'de aynı şekilde 3 katı mülakata girdi ve il il düşük puanlar oldu. Senin puanın bu saydığım meslekler için gayet ideal