Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı
-
http://www.mevka.org.tr/Page.asp?Dil=0&pid=2332
T.C. Mevlana Kalkınma Ajansı’nda, 5449 sayılı Kanun ve Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılacak yarışma sınavı ile “1 (bir) adet iç denetçi, 9 adet uzman ve 1 (bir) adet destek personel” istihdam edilecektir.
SON BAŞVURU TARİHİ
30 Nisan 2018
SINAV TARİHİ
8-9-10 Mayıs 2018
BAŞVURU VE SINAV YERİ
Şeyh Sadrettin Mahallesi Feritpaşa Caddesi No:18 Meram/KONYA
Tel: (332) 236 32 90
Faks: (332) 236 46 91
İnternet adresi
İstihdam edilecek personelde aranan şartlar, başvuru ve sınava ilişkin ayrıntıların yer aldığı ilan metni ve iş talep formuna aşağıdaki eklerden ulaşabilirsiniz.
Kamuoyuna saygı ile ilanen duyurulur.
-
En az 1 yıl askerlik tecili istiyor ve bölümlere göre kontenjan belirlemiş.
Ekim 2017de de 12 uzman ilanı vermişti galiba onların çoğunu almamış.
Askerlikten başvuramayacam, gireceklere başarılar. -
O kadar bölüm arasında kamu yönetimi olmaması...
-
@piko askerlik için arayıp konuşun bu şartı fiiliyatta aramadıklarını biliyorum.
-
@burcuburcu bilemiyorum ilanda özellikle belirtmişler.
-
@piko mutlaka arayıp bir sorun derim.
-
Gördüğüm kadarıyla rahat iş, güzel maaş. Varsa başvuru yapmayı planlayan hiç düşünmesin.
-
Bazı ajanslarda sendikal haklarla gelen denge tazminatı olayı var, şu 2012 eşit işe eşit maaş khksının yarattığı tahribatı düzeltiyor. O ajanslarda çalışırsanız daha mantıklı olur. NOT: Hangileri olduğunu bilmiyorum, eşe dosta arkadaşa sora sora öğrenmek lazım.
-
Askerlik olayını soran oldu mu? Çok sorun yapıyorlar mı?
-
@nfs 2 yıl evvel ahiler kalkınma ajansına ben sormuştum sorun etmediklerini söylemişlerdi. Kalkınma ajansları diğer kamu kuruluşlarına göre daha esnek davranma hakkına sahip.
-
@nfs ilk fırsatta yüksek lisans başlatıp erteleteceğim falan diyin hocam ikna edici oluyor. Kabul ederler.