9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
- 

@22121121 yok estağfurullah ne kızgınlığım olacak aksine çok sevdiğim bir forumdaşımdır kendisi tıpkı sizin gibi :))) 
- 

@22121121 öyle mi diyorsun :))) ben muhabbetleri yakalayamıyorum ama biraz itiyo gibi beni hissetmedim değil:)) 
- 

@poisson duydun mu çıt sesini :(( 
- 

@Gök-Kız bu nereli muhabbeti de akşamdan kalan bir geyik sanıyorum bugün açıklanmadı diye biraz endişe biraz sıkıntı geldi bana ondan meşgul ediyorum ben de sayfayı:)) affınıza sığınarak:) 
- 

@aliyar-bey aşkolsun yazdığımda gelen ses mi evet duydum  
- 

@poisson hayır beni itiyor gibi hissettim dediğinde kalbim kırıldı onun sesi :(( 
- 

@poisson her meşgul eden af dilese en kötü ihtimalle @Gök-Kız @meçhulasker ve ben dilenciye dönerdik :)) 
- 

@poisson hocam biz sayfayı böyle bol muhabbetli seviyoruz  Bir köşede dertlenmek yerine buyrun gelin muhabbetimizi edelim, kafamız dağılsın Bir köşede dertlenmek yerine buyrun gelin muhabbetimizi edelim, kafamız dağılsın 
- 

@aliyar-bey valla tweet ata ata Medine dilencisine döndük zaten  ama daha atmıyorum. ama daha atmıyorum.
- 

@meçhulasker aman yeter zaten ya, son haftaysa zaten daha bir şey yazmaya gerek yok bence  
- 

@meçhulasker ben de Recep Tayip Erdoğan hesabından mesaj aldıktan sonra bıraktım:)) 
- 

@gök-kız ne mesajı ya  
- 

@aliyar-bey hahahah hocam ben bunu aklimdan gecirdim ama ben trolluk yapsam bu kadar aleni yapmam. Ahaha en az uc gun sonra anlarsiniz. O yuzden ben degilim   
- 

@gök-kız dm den mi  hahaha hahaha 
- 

@aliyar-bey fake hesap :)) Cumhurbaşkanına tweet attım takip bidirimi geldi kısa süreli bi şok yaşadım ama çabuk geçti:)) 
- 

@kai-hitwatari gerçi haklısın hocam özür diliyorum kapasiteni o tiple bir tuttuğum için    
- 

@gök-kız senin iş hayırlı olsun diyecektim ben de    
- 

@aliyar-bey @meçhulasker bir de profil fotosu falan gerçek hesapla aynı:)) tweetin hemen arkasına olması güzeldi ama:)) 
- 

@gök-kız yoksa o @Kai-Hitwatari miydi  üç gün geçti mi üstünden üç gün geçti mi üstünden   
- 

@gök-kız valla senin trol çitan baya yükselmiş