Adalet Bakanlığı 810 İcra Katibi Alım İlanı 2017
-
@gamze-23 Adalet Bakanlığı 810 İcra Katibi Alım İlanı 2017 içinde söyledi:
@aliveli hocam karamanda alım yazmıyor ben yapamıyormuyum
-
@aliveli hocam bide benim gidip başvurmanız sartmi benim yerime evrakları başkası götürse problem olur mu
-
@gamze-23 en yakın adliyeye evraklarla gidin yeterli
-
Arkadaşlar bu sene BAM ( Bölge Adliye Mahkemeleri ) devreye girdi ayrıca BİM ( Bölge İdare Mahkemeleri ) iş yükü arttı yani bu demektir ki katip alımı olacak bu sınav olmazsa diğer sınav olur çalışmaya devam .
-
Arkadaşlar merhaba benim puanım 69.57 yinede başvurabilir miyim?
-
@blueyes ilanda en az yetmiş diye belirttiği için malesef başvuru yapamazsınız
-
@aliveli ankara için puan kaca düşer sizce ? Bide kelimede alt sinir 90 mı?
-
@uzman tahmin etsem gerçekçi olmaz , kelime alt sınırı doksan ancak gerçekçi olmak gerekirse daha hızlı yazmanız gerekecektir
-
Hocam burada yazdığın kelime sayısından yanlış kelimeler düşülüyor diyelim 140 kelime yazdın, 22 kelime yanlış oldu 118 doğru kelime üzerinden puan alıyorsun. Bu yüzden çok yazmak ama belli bir yanlış kotasını aşmadan yazmak önemli. Kendinizi o konuda sınırlamayın ne kadar çok kelime o kadar iyi puan getirir.
-
gerekli belgelerde diplomanın aslını mı vermemiz gerekli. yoksa aslı gibidir fotokopisi yeterli mi?
-
@luca_07 aslı gibidir onaylı fotokopisi tüm alımlarda yeterli olacaktır.
-
@luca_07 hocam aslı gibidir belgesinden 5 tane yaptırır her sınavda iş görecektir. Bunun dışında bazen orjinalini görüp fotokopisine aslı gibidir basan kurumlarda oluyor. Eğer kuruma elden belge teslimi yapacaksınız: Elinizde hem fotokopi, hem aslı hem de aslı gibidir olsun. Hangisini kabul ederlerse onu verirsiniz. Diplomanın aslını almazlar yine de görmek isteyebilirler onun için yanınızda bulunsun.
-
@Antimülakat teşekkür ederim hocam .
-
@Antimülakat adalet bakanlığı alımlarında bakanlık memuru aslı gibidir yapma yetkisini haizdir
-
Baska nerelerden asli gibidir onayi alabiliriz..mesela üniversitelerden veya liselerden olur mu. Noter i biliyorum
-
@davetsiz hocam aslı gibidiri yalnızca belgeyi düzenleyen kurum ve noter yapabilir istisnası belgeyi isteyen kurum orjinalini görmek kaydıyla alacağı nüsha için yapabilir.
-
hocam peki bilgisayar dersi aldığımızı göstermek için transcript yeterli mi?
-
@chester yeterli
-
İcra katipliğinde hacize falan gidildiğinde harcırah vs yatıyor sanırım çünkü güle oynaya hacze gitmez yoksa bu adamlar
-
başvuru ne düzeyde olacak acaba merak ediyorum