Altcoin tavsiye
-
@burcuburcu O zaman sağlam liman Ethereumu öneririm. 2000 dolarları görecektir. Eğer daha çok risk alırım dersen ETHlend ve POE var onları öneririm.
-
@paca08 ethlend ve poe'nin özelliği nedir hocam?
-
Coincap isminde bir site var kullanan var mı? Tavsiye edermi?
-
@burcuburcu Hocam aşağıdaki bağlantılarda kapsamlı bilgiler mevcut.
ETHlend http ://bitcoin.info.tr/ethlend-blockchain-teknolojisini-kullanan-merkezi-olmayan-kriptopara/
POE http ://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/2521671-poe-poet-coin-nedir-para-kazandirir-mi-nasil-satin-alinir
-
Ben her daim ARN,GVT ve EVX taraftarıyım.Aşırı derecede uzuncuyum.İmkanım olduğunda da bu paraları toplamaya devam edeceğim.
-
@salieri peki bu paralar için alım seviyesi kaç sizce
-
Bizim bir arkadaşın coin makinesi almaya karar vermesi de ilginç? Ortada zaten para yok, neyin makinesi diye sorasım gelse de vardır bir mantığı diyerek bu soruyu sormaktan vazgeçiyorum.
-
@burcuburcu ben dolar üzerinden bakıyorum genelde.ARN ve EVX için 1.10 civarı alınabilir GVT içinse 19-20 dolar civarı gayet makul.Şu anda boğa sezonundayız şimdi coin almamanızı tavsiye ederim.Piyasa ayı sezonuna girsin coinler kırmızı olsun o zaman alın derim.Ayrıca BCPT de alınabilir o da 0.40 civarından alım yapılabilir.
-
@salieri ayı sezonu lafını ilk kez duydum
-
Bu coin meselesinde de farklı bir dil terimleri çıkmaya başladı. Takip etmeyenler için yabancısı olacakları bir atmosfer oluşmaya başladı. Olayı karmaşık hale getirmeyin belki bizde zamanla transfer oluruz.
-
@antimülakat hocam terimler bu piyasaya özel değil bir çok borsada da kullanılır ayı boğa sezonu filan yanlış hatırlamıyorsam borsanın yada coinlerin düşüş trendine girdiği zamanlara ayı sezonu artışların yoğunluk yaşandığı dönemlere boğa sezonu diyor arkadaşlar:)
-
@yasaklı hocam çok doğru anlattınız ağzınıza sağlık.
-
@salieri teşekkür ederim:)
-
coincap isminde bir mobil uygulama var, bütün coinleri canlı şekilde takip olanağı sunuyor çok faydalı tavsiye ederim.
-
Geçen mülakatımda Blockchain teknolojisiyle ilgileniyorum dedim ve mülakatımın en olumlu geçen bölümü Blockchaini anlatırken geçti. Demekki doğru yoldayım
-
@burcuburcu Bu arada hocam sana ADA yani CARDANO'yu da öneririm oda çok sağlam ilerleyecektir.
-
@paca08 kaçtan alınır kaçtan satılır peki sizce? Bir de hangi borsayı kullanıyorsunuz ben hiç memnun değilim
-
@burcuburcu Ben Binance'yi kullanıyorum. Bu işlere ilk orada başladım ve her geçen gün kendilerini geliştiriyorlar. Türk kullanıcı sayısıda her geçen gün arttığından artık Türkçe dil desteği de var. Kendi coinleri de var hatta BNB ondan da umutluyum. Siz hangisini kullanıyorsunuz.
-
@paca08 Hocam takip eden arkadaşlar sövmezse paribu
-
@burcuburcu Ben Türkiye'deki borsaların şu an için hazır olmadığını düşünüyorum. Bir kere altcoin çeşitliliği neredeyse yok. Bir de ani fiyat hareketlerine çok duyarsızlar. Ya zaten bir yatırımcı al sat yapıyorsa yani uzun vadeli yatırım yapmıyorsa. Kısa vade de ani fiyat hareketlerinden kar elde edebilir. Onuda yapamıyorsa o borsada işlem yapmasına gerek yoktur diye düşünüyorum.