TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Dgs'den hukuk okuyanlar devam zorunluluğunu ciddi manada problem etmeyen üniversiteler hangileri? Birebir deneyimi olanlar acil yardım

DGS
    5
    5
    2293
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kolcuoglu7007 Son düzenleyen:

Geçen yıl devam sorunu yüzünden tercih yapmadım, bu sene düşünüyorum eşit ağırlık 290-310 puan arası devamsızlığı sıkıntı etmeyecek özel-devlet fark etmez üniversite önerileriniz? Örneğin çağ üniv, Karatay, atılım, Süleyman Demirel, Akdeniz, Selçuk vs

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • aliveli
        aliveli Yasaklı @kolcuoglu7007 Son düzenleyen:

@kolcuoglu7007 ankara üni sorun etmez, bildiğim kadarıyla gazi de etmiyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          mikromakro Son düzenleyen:

Aynı konu için bende takipteyim istanbulda ki üniversitelerle ilgili bilgisi olanlar bilgilendirebilirse sevinirim özellikle devam durumuyla ilgili

• H
            handefirat Son düzenleyen:

çağ üniversitesinde çok sıkı tutuluyor devamsızlık. bir iki hocayı halletseniz bile hepsi birden neredeyse imkansız.

• Antimülakat
              Antimülakat Son düzenleyen:

Üniversiteden ziyade bu durumlar birazda hoca bazında değişiyor. Bizim okulda da devam zorunluluğu yoktu ama imza listesine göre hocaların bazıları kimi geçirmeyecegini bilirdi.

• 1 / 1
              • İlk ileti
                Son ileti