Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@ecinar muzlusüt rumuzlu arkadaşa sonuçlar açıkalndıktan bir ay sonra başlarsınız demişler telefonda
-
@accosator, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@wickselll haziran mı temmuz mu sevgili wicksell 'cim, ben o kadar bekleyemem gel şunu mayıs yapalım, haziran temmuz çok sıcak oluyor ben sıcağı hiç sevmem :):)
Hocam önce ki alımda 4 ay sürmüş öyle diyorlardı.Ben kendimi kışa hazırlıyorum yaz gelirse ne ala
-
@wickselll tamam o zaman ben iyimser bakış açısını temsilen sen de kötümser bakış açısını temsilen bulun burada :):):) Ne de olsa bddk ne beni ne de seni sallamayacak, kafasına göre takılacak
-
@asdfghasdfgh siz insan kaynakları ile mi görüştünüz, hangisini aradınız?
-
@accosator ilan metni sonundaki numarayi aramistim
-
@asdfghasdfgh tamam çok sağol.
-
bence bu kadar iyimser olmayın 3 ay geçmeden açıklanması ihtimal dahilinde bile değil kurumun önceki sınavlarına bakarsanız da bu hep böyle olmuş.
-
@asdfghasdfgh o zaman bizim daha yolumuz daha uzun baya
-
@wickselll bende nisanda sınav olmuş eylülde göreve başlama diye duymuştum. öyle zannediyorum ki kimse birşey bilmiyor kurum hakkında
-
Bilişim açıklanacak haberiniz olsun.
-
@keynesinabv ne zaman keynes. Diğer gvs ler de bitmiş midir, birlikte yolluyorlar di mi gvs leri. .....
-
@keynesinabv, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
Bilişim açıklanacak haberiniz olsun.
Hocam diğerleri hakkında bilginiz var mı?
-
@wickselll keynes pimi çekti ve gitti:)):)::):):)
-
@accosator keynes bddk ile cok yakin iliskili ancaj nasil olduğunu özelden 2 defa sormama ragmen cevap vermedi ifsa ediyorum
-
@soulofnight ha ha ha :):):):) Ben bu geceden başlarım artık uyumamaya zaten alışığım
-
@accosator bizimki gene sonlara kalır ben cool takılıyorum
-
@soulofnight buralar artık keynesi rahat bırakmaz herkes bıraksa ben bırakmam :):):):)
-
@soulofnight ya ahaha dostum ama onlar da özel hayata giriyor söylemek çok doğru değil. Ya sadece bilişim için duyumum sonra bana murakıplık ya da diğer uzmanlıklar için gelmeyin. Bilişim açıklanacak.
-
@accosator birlikte yolluyorlar dostum. Bilişim bitmiş buna yüzde yüz eminim ve açıklanacak
-
@wickselll şimdilik bilişim için duyumum var sadece dostum.