Jet sosyete
-
Gülse Birsel ekolünden yeni bir dizi geliyor bakalım nasıl olacak. Avrupa Yakası’nın tadı hala damağımızda.
-
fena değildi ilk bölüm bakalım nasıl ilerleyecek...
-
Gulse Birsel'den daha fazlasını beklerdim . Kendisini gag programından beri takip eder her yaptiğı işi begenirdim ama bu dizide o tat yok.Umarım ilerleyen bolumlerde bulurum
-
Bende izleyemedim, aklimdaydi ama unuttup gitti maalesef. Neyse birbiriyle bağlantısı olan bölümler olmadığını düşünüyorum. İkinci bölümden devam ederiz.
-
Henüz ilk bölümü izlemedim ama Gülse Birsel’e çok güveniyorum oyuncu kadrosuda iyi görünüyor.
-
derya karadaş yüzünden izleyemeyeceğim bi tek bana mı abartı ve eğreti geliyor acaba
-
@kelaynak yani eğreti mi tam bilemiyorum da sanki tek karakteri var hep onu oynayabiliyor. Şu ana kadar hangi dizi hangi filmde izlediysem hep aynı tiplemeydi.
-
@burcuburcu aynen öyle, her yeni projede bir önceki rolünü devam ettiriyor sanki
-
Sarp Apak dünkü bölümde beni çok güldürdü. Dünyayı kurtaran adam esprisi özellikle çok hoştu hepimizin etrafında böyle Berk'ler mevcut
-
Lisedeyken haftada sadece bir dizi izleme hakkım vardı. Avrupa Yakası nı seçmiştim babam da ses çıkarmadı tamam dedi:) Şimdi öyle bi sınırlama yok çok şükür. Pazar akşamlarını heyecanla bekleyip Ailece Jet Sosyete yi izliyoruz :))
-
@bombiksmori avrupa yakası tadı vermesede jet sosyete gayet gideri olan bir dizi.
-
@aliveli şu an kesinlikle bi Avrupa Yakası değil. Ama ilerleyen bölümlerde olur belki. Ama Engin Günaydın ve Binnur Kaya nın da boşluğunu hissediyor olabiliriz:)
-
Kürkçü dükkanım Gülse Birsel ni zaman Avrupa yakası gibi müstakil dizi yapacak acep yinede seviyoruz
https://youtu.be/RaJHr9ThK5k -
Bu dizininde ömrü uzun olmaz diye düşünüyorum
-
@hayatım-sınav burhan başka bir Dünyaydı, son zamanlarda youtube videolarını attılar acayip bağımlısı oldum. ÜStelik yıllar önceki sahnelerde geçen replikleri hatırlıyorum nasıl bir severek izlemişiz.
-
@antimülakat hocam senin dizi final yaptı diye istiyorsun ki dünya dursun bütün diziler bitsin
-
@bombiksmori yedirmeyiz, yedirtmeyiz
-
-
@hgrotius Ayakları sağlam basan özgünlük yakalandı mı kolay unutulmuyor. Sınav dönemi kaçırdığım bölümler varmış yeni fark ettim nasıl heyecanlıyım anlatamam
(hayatımdaki aksiyon seviyesi -
Yine tv karşısındayız jet sosyete için, televizyonda pazar akşamı izlenebilecek en iyi program.