Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
@hussle Hemen dönüş yapmazlar. 2016'daki sonuçlar ciddi şekilde geç açıklanmıştı. Mülakat içinse 9 ay bekletmişlerdi. Sabırlı olmakta fayda var.
-
@bluephantom önceden sınava gırmısmıydınız hocam?mesela 20 25 cıvarı soru ıstatstık ekonometrı falandı alanı olmayan yapamamıştır diye dusunuyorum kalan sorularıda azcok alan calısan yapar tarzdaydı e dıl %15 etkılı .klasık kısım belırleyıcı olacak dıyebılırmıyız.bırde oncekı senelerde nasıl bı surec ısledı neye gore mualakata kalındı.baz alınan bı puan var mı can egrısı gıbı?yada kaç kışı alınacak kacı katı mualakata cagrılıyor ?bızı bı bılgılendırsenız.
-
herhangi bir gelişme var mı arkadaşlar?
-
@j-bhagwati ben ne zman başarı koşulu ve sonuç açıklama tarihi ile ilgili mail attım .Aldığım cvp aynen şöyle " Başarı koşullarını şu anda paylaşamıyoruz .Sınav sonuçlarına ilişkin planlanmış bir takvimimiz bulunmamaktadır." cevabı aldım .
Planlanmış bir takvimmiz bulunmamaktadir ifadesi her şeyi açıklıyor sanırım -
çıkmaz ayın son çarşambası desene:) teşekkür ederim
-
BİST uzman yardımcısı alımı genelde bir yılı buluyor demişlerdi arkadaşlar sabırlı olun
-
@burcuburcu bir yıl mı
.........
-
2 aydan sonra mulakat cagrılmaları başlamış gecen yıl.bu sene nasıl olur bakalım
-
@ekonomist42 9 ay mülakat sonucu bekletmişlerdi. Umarım bu yılda öyle olmaz!
-
@bluephantom
9 aya ben evden atılırım -
@hussle O kadar başıboş ve berbat bir kurum ki anlatamam. Girmek ayrı bir dert; yükselmek bambaşka bir derttir. Umarım iyi sonuçlanır.
-
yok mu duyum u olan haberı olan ne zaman acıklancak ki ?
-
@ekonomist42 Kesin bir şey yok fakat 2-3 aydan önce beklemeyin derim.
-
Arkadaşlar ,Bugün mülakat için arandim ,yazılı sınav sonucu aranarak bildiriliyirmus ,bize mail ya da başka bir yolla soylenmeyecekmis.
-
@golden-ratio saat kaçta aradılar?
-
@golden-ratio Allah Allah. BİST' den beklenmeyecek bir geri dönüş! Kaç gibi arandınız hocam?
-
@bluephantom Sabah 10 gibi aradılar başka aranan yok mu burdan
-
Hayırlı olsun arkadaşlar saat 10:20 gibi beni de aradılar.
-
Aynen ben de varım
-
Arkadaşlar, tebrikler! Sınavlarınız nasıldı?