İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Personel Alım İlanı
-
Merhaba Arkadaşlar
İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'ne Uzman Yardımcısı, İdari Memur ve İdari Memur (Engelli) kadrosu için sözlü sınavla 19 personel alınacak.
Kadrolar hakkında bilgisi olan var mı? (Maaş, çalışma koşulları, mülakat vs.) -
@dilaram hocam ihracatçı birlikleri yılda 12 yerine 18 maaş ödüyor ama her maaş 3300 TL düzeyinde, İatanbul için ek bir 400 TL civarı ödeme daha mevcut. Diğer taraftan dil tazminatı vs merkez uzmanlıklardan daha fazlaca.
-
@burcuburcu teşekkür ederim hocam Sözlü mülakat ile alım yapan bir kurum, nasıl sorular çıkıyor bir bilginiz var mı bu konuda?
-
@dilaram mesaisi normal memurdan yarım saat daha fazla, bir de cumartesi yarım gün çalışma gelecek deniyordu o ne oldu bilmiyorum.
-
@dilaram hocam sizi tanımaya yönelik soruların yanı sıra, en çok ne ihraç ederiz. Yıllık ihracatımız ne kadar falan.
-
@burcuburcu anladım hocam çok teşekkür ederim, mülakata girmeden önce bir hazırlık şart :görünüyor ))
-
@dilaram kolay gelsin, forumda benden daha tecrübeli farklı ihracatçı birliklerinin mülakatına girmiş arkadaşlar. yine takıldığınız konuları sorun. Başarılar.
-
@burcuburcu Hocam, başvuru linkini yollayabilir misiniz?
-
Yds'de istemiş. Başvuralım bakalım.. De bu kurum nasıl bilgisi olan var mı ?
-
-
@burcuburcu hocam aylık ortalaması mı 3300
-
@inflexible 18*3300/12 hocam şimdi hesaplayamadım
-
İdari memur kaçla kapatır acaba
-
P3 kaçla kapatır tahmini olan var mı arkadaşlar? 80 yeter mi
-
Uzman yardımcılığı için sorıuorum bu arada
-
@burcuburcu 4950 çıktı:)Valla müthiş rakam.İdari memur da aylık 4bin falan alır o vakit
-
@inflexible Ama İstanbul için böyle hocam, vergi dilimi için ikinci altı ayda düşüş yapmayı unutma.
-
İş yoğunluğu olabilecek yerlerden bir tanesi olabilir. Tekstil söz konusu oldu mu 50-63 arasındaki fasıllar devreye girer ve hile hurdanin çok fazla döndüğü Gtiplerdir. Burada Birliklerden Dahilde İşleme İzin Belgesi, Kapasite Raporu, Tam ve Şartlı Muafiyet konularında yararlanılır. Ayrıca tekstil ihracatı söz konusu olduğunda da yaptıkları işlemler mevcuttur. Keyifli ancak bir o kadar yükü ağır bir kısım işler diyebiliriz. Kumaş türlerine hakimiyet çok önemlidir.
-
Ah be Ankara’da olsaydı kesin başvururdum
-
Şimdi bu ilana sadece kamu yönetimi, uluslararası ticaret, matematik, istatistik, ekonometri, mimarlık ve tasarım bölümleri mezunları mı başvurabiliyor? Biraz muallakta kaldım ilan metninden.