2017 kpss ve sonrası
-
Arkadaşlar gece-gündüz çalışarak girdiğimiz kpss sonrası emeklerimizi alamadık...kimimiz 80 90 puanlarla yorgun düşerek veya umudunu keserek ders çalışmayı bıraktık.. 2017 kpss sınavı ise bütün puanların geçerliliğinin sıfırandığı , ve kamuda yüzbinleri bulan ihraçlarla birlikte gireceğiz... tabi ki bizi ilgilendiren kadro sayısı daha mütavazi rakamlar... Acaba 2017 sonrası nasıl bir alımlar bekliyoruz yoksa bir 2013 yılı bir daha yaşar mıyız ? Sonunda beklediğimize değdi der miyiz? Sizin görüşlerinizi bekliyorum..
-
Şuan için birşey söylemek güç alım oladabilir olmayadabilir. Kimse kpss den sonraki süreci bilmez dersanedeki hocalara pek güvenme bu konuda. 2013 teki gibi bir alımı mevcut bakanla bulmamız imkansız gibi birşey
-
mevcut bakanımız benim anladığım kadarıyla etliye sütlüye karışmayan bir insan.. Ortalık durulsun sonra ona göre hareket ederim der diye düşünüyorum... Ama işte bizleri düşünmüyor sorun burda zaten adalat bakanlığında binlerce hakim savcı atılıp aynı şeklide 3000 kişilik sınav yapabiliyosa guy vmy vb. alımlar da yapılabilirdi.. Ama şu bir gerçek ki syn. Naci AĞBAL bu süreçte bizi çok yıprattı..
-
Bu gidişle ortalık zor durulur
-
@Naci_AĞBAL bey bizi duysaydı vicdan azabı yaşaması lazım bence ama.
-
@Dick-Advacoat bu sözüne tam anlamıyla katılıyorum dostum.