2017/1 Ataması bekleme başlığı
-
2016/2 ile atanan arkadaşlara hayırlı olsun 2017/1 bekleyenler kimler , puanlar ne seviyede
-
Hocam 85 üzeri için umut var. İİBF için bir kaç bölüm dışında 2016/2 puanları beklenenin aksine oldukça düşük kapattı. 87 puanlar mevcut iken maliye bölümünde 85,83 puanla atanan dahi oldu. B kadro alımı az olsa da İibf alımı çok az gerçekleşmedi. Bu durum 2017/1 alımlarına fazlasıyla yansıyacaktır. 84 ve üstü puanı olanlar için, şöyle güzel bir sayıda alım olursa atanma umudu çok uzak görünmüyor.
-
@Antimülakat öğretmen atamalarının sözleşmeli öğretmene dönmesi sonucu sanırım merkezi kadrolara daha fazla atama yapılabilir.
-
@hgrotius 82,99 maliye bi umut bekliyoz işte olsunda son atamaya da razıyım...
-
@jan hocam gelir gibi , en azından adalet bakanlığı alımlarında mülakat gelir
-
@hgrotius açıktan alımlarda ümidimi kaybetmek üzereyim 5 mülakata girdim bi türlü olmuyo neye göre degerlendiriyolar bilmiyorum ...
-
@jan 8 mülakattan elenip 9. mülakatı kazanan biliyorum takma kafana
-
85 puan iktisat bekliyoruz, hakkınızda hayırlsı
-
@Antimülakat 84,99 (kamu yönetimi) ile sizce umut varmı hocam merkeziden?
-
@berşe var hocam , 2018 e kadar alım sistemi değişmezse inş var
-
@aliveli inşallah hocam çok teşekkür ederim cevabınız için.
-
benim tahminim 2017/1 atamalarında 85'e kadar inebilir , sonuçta açıktan alım yapan bir sürü kurum var.
-
86,96 iktisat beklemedeyim bende gümrüğüde beklemedeyim:)
-
82.4 iktisat umut varmı merkeziden yok biliyoru
M tsk ):) -
83.90 iktisat..umudum merkeziden yok gumruk olsa 2017 de memurluğu diye dua edyrm
-
valla şu ihrac dlgası gelrse bem merkeziden umudum artar işler sarpa sarınca atamanın birinde ciddi bir alım olabilir
-
Merkezi atama hakkında ki yorumlara da katılıyorum.209 kadroyla 86 ya düşmesi güzel.A grubundan atamalar başlarsa guy vergi denetmenliği vs p3 puanı olarak yine azalma olacaktır diye dusunuyorm.cunku A grubu puanına sahip çoğu arkadaşımızın b puanlari 80-85 civarı.
-
@keynezyenciii
İnş. -
Arkadaşlar süreç ilerledikçe tekrar tekrar konuşmakta fayda var. 83-84'ler umudunu yitirmesin. Geçtiğimiz yıl son merkezi alımda 2014 puanı olan çeko bölümü mezunlarına SGK sağlam güzellik yaptı ve 82,5 puanla ile İstanbul'a atanan oldu. Gerçi diğer bölümler 84 altını pek görmedi ama ben bu alımlardan sonra puanların epey düşeceğini düşünüyorum. İlk alımda bile 87'leri gördüyse.
-
@Antimülakat
Umudum oldu sozleriniz tskler.