Seferberlik İlan Edilebilir 2018
-
Afrin'de kalleşlere karş savaş veren Türk ordusunun kahraman mensupları Allaha emanet olun, kalbimiz sizlerle, ayagınıza çakıl taşı bile degmesin .ayrıyeten meskun mahal çatışmasına girecek; pöh ve jöh'ler sizlere güveniyoruz ve allah kolaylık versin
-
bu akşam afrin'de verilen 8 şehit ve 13 gazimiz var,Şehitlerimize ALLLAHTAN RAHMET GAZİLERİMİZ'e ŞİFALAR diliyorum .bekleyin kalleşler yakında yanındayız korkun titreyin nefesiniz kesilecek
-
Toplamda 2.050 kişilik bir Tugay, bizim abimizin de içinde bulunduğu hafta sonu itibariyle eğitimlerini tamamladı. 15 gün Kırklareli'nde çadırda kalmışlar. Bunlar tesadüf değil arkadaşlar, elbette herkese seferberlik emri gelebilir kağıdı yıllardır aileden birine veriliyordu ama bu şekilde eğitim verildiği pek olmuyordu. 45 yaşındaki adam yeniden askere alındı hem de eğitim verildi. Bu seferki olay başka diyorum daha fazlada konuyu uzatmıyorum
-
@antimülakat Allah büyüktür efendim, biz basiretimizi ve ferasetimizi kaybetmeyelim de ülkece. Aksi halde durum daha vahim olur. Korkuyla ve tedirginlikle de yaşanılmaz, tedbir her zaman alınır, öncesinde ve sonrasında tevekkülle beraber. Bu yapılanları da tedbir olarak değerlendirelim.
-
Devlet her zaman tedbirli davranmak zorundadır bu yapılanı ben ona yoruyorum. Darbe girişiminden sonra ordudan yapılan zorunlu ihraçlar sonrası ciddi bir personel sıkıntısı var. Hava Kuvvetlerinden malülen emekli olan bir pilot tanıdığım tekrar göreve çağırıldı yakın bir zamanda. Ortadoğunun hali ortada, Yunanistan ile adalar mevzusunda sürekli bir çekişme halindeyiz, Batı ve NATO bloğu ile ilişkilerimiz eskisi gibi değil o yüzden sonumuz hayrolsun.