TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ön Lisans diplomam yok. AÖF Lisans okuyorum şuan ve 1. sınıfım.Seneye çıkış olıp önlisans diploması alacağım. Bu yıl önlisans KPSS ye girebilirmiyim ?

KPSS ÖN LİSANS
    2
    4
    1289
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      hadinbahım Son düzenleyen:

Ön Lisans diplomam yok. AÖF Lisans okuyorum şuan ve 1. sınıfım.Seneye çıkış olıp önlisans diploması alacağım. Bu yıl önlisans KPSS ye girebilirmiyim ?

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Antimülakat
        Antimülakat @hadinbahım Son düzenleyen:

@hadinbahım girebilirsin. Sınavın geçerliliği 2 yıl. Puanları ancak mezun olduktan sonra kullanabilirsin. Yani 1 sene daha puanını kullanma hakkın kalacak anlamına geliyor.

H 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • H
          hadinbahım @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat hocam eminmisiniz. Yani daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Çok fazla zıt bilgiler görüyorum. Mesele hiç önlisans programına kayıt olmadım ve lisans okuyor olmamdir. Yani sistem ben lisans okuyorum diye önlisans KPSS basvurumu engellemez dimi ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • H
            hadinbahım @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat çünkü saçma olur başvuruda engel çıkarsa. Yök bana lisans okurken dilekçe verip önlisans olarak mezun olmama imkan veriyorsa doğal olarak önlisans KPSS ye de basvurumu kabul etmeli. Puan iki yıl geçerli olacak ve ben seneye Haziran'da dilekçe verip onlisanstan diploma isteyeceğim. Polislik için istiyorum bu durumu açıkçası

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • 1 / 1
            • İlk ileti
              Son ileti