KYK BORÇ ÖDEMEDE AKSATILMASI
-
Daha önce yapılandırmış olduğum KYK borcunu ödemede geç kaldım ve şu an ödemeye çalışıyorum.Böyle bir uyarı ile karşılaştım.
vadesi geçmiş taksitleri olan 6183 tecil ödeme planına ödeme yapılamaz
uyarısı aldım. şimdi ödeme yapmak istememe rağmen ödeme almıyor.
yeniden e-haciz mi gelecek?
vergi dairesinde yeniden yapılandırma mı yapılacak?
yoksa vergi dairesi gecikmiş ayların borcunu alır mı?bilenler yardımcı olabilir mi ?
-
@gmsmustafa yapılandırılması yapılan borç bozulmuşsa yeniden yapılandırma yapabilirsin. Yeni çıkarılan bir yapılandırma var ondan yararlanabilirsin. Ödeyememe sebebine gelince yapılandırma yapıldıktan sonra bir kaç ay üst üste ödeme yapılmayınca yapılandırmanın iptal ediliyor olması.
-
hocam kyk borcu sebebiyle haciz gelen duymadım ben. Hayatında ödeme yapmamış kişiler var onlara bile kimse bir şey demiyor.
-
@kartel06 haciz gelmiyor da bankada vesaire paran varsa çeker ya da işe girince otomatik keser birkaç ay önce arkadaşımın hesabında olan üç kuruşu çekmişlerdi
-
@keynesinabv hocam memur mu bahsi geçen arkadaş?
-
Yapılandırma başladı mi arkadaşlar?
-
@umutsuz-vaka KYK borçları için özel bir yapılandırma yok bildiğim kadarıyla ama tüm borçlar için bir yapılandırma mevcut bu kapsama kyk borçları da giriyor.
-
Kyk borçlarına artık faiz işlemicek demi ödemem temmuzda başlıyo erteletmeme gerek var mı
-
@burcuburcu tesekurler
-
@umutsuz-vaka rica ederim.
-
Cep gelmesine ragmen vergi dairesine gidip yapilandirma yapmazsak ne olur bilgisi olan varmi icra gelirmi bilgisi olan cvp verebilirmi rica etsem .
-
@nkty diğer bir başlıkta aynı konuyu tartışıyorduk @Hegia-sophia güzel bir cevap vermişti.
-
@kartel06 soruma cvp alamadim hangi baslikta konusuyorsunuz oraya gelip.ozamam bilgi alayim.
-
-
Arkadaşlar 2 hafta içinde askere gideceğim. Orada nakit para kullanılmadığı için kredi kart vb. şeyler gerekiyormuş. Üniversite döneminden kalan Ziraat Genç Kart var elimde fakat KYK borcumu ödeyemediğim için şu ana gecikme zammı biniyor. O karta askerlik için para yüklersem paraya bloke konabilir mi? Haciz gibi yani.
-
@bulbasaur herhangi bir şey olmaz icrada olan birçok insan kredi kartı kullanmaya devam ediyor çoğu zaman
-
@keynesinabv Sağolun. İnşallah dediğiniz gibidir, orada sıkıntı yaşamak istemiyorum çünkü.
-
Seçim öncesi kyk borcu faiz affı gibi bir şey yapalar mı? Twet etkinliği falan yapıldı bir kaç kez.