2017 GUY YEDEKLER
-
kyk müfettişliği ne durumda arkadaşlar bilgisi olan var mı
-
gaziantep kaçıncı yedek başladı bilgisi olan var mı arkadaşlar.
-
@gmsmustafa hey maşallah 43. Yedek
-
@nikmikyoq37 Zaten 2 yedek çağrılacaktı heralde. 1.yedek çağrıldı heralde belgeleri verdi. 2.yedek duyduğum kadarıyla Vmy kazanmıştı. Acaba feragat verdi mi 3.yedeği nasıl çağıracaklar bilmiyorum.
-
@yavuzçağrı dguy sayfasinda guvenlik sorusturmanizin 20 gunde bittigini su an bakanlikta bekledigini yazmissiniz. orada konu dagilmasin diye soramadim bilgiyi nereden aldiniz? Ben de belgelerimi 24 temmuzda teslim ettim ama ses seda cikmadi henüz.
-
@epokhemetri Emniyete gittim kardeşim. Belge 1 Ağustos'ta emniyete gitmiş, Emniyet gvs'yi yapıp 8 Ağustos'ta kuruma göndermiş. İnsan Kaynaklarında arkadaşım çalışıyor. Ona sordum bakanlıktan onay bekliyoruz dedi. Eğer aynı memleketteysen gvs çabuk sürüyor.
-
@yavuzçağrı Mahalleye gelen oldu mu emniyetten hocam.
-
@gmsmustafa yok hocam kimse gelmedi
-
@yavuzçağrı hocam ne zaman çağıracaklarına dair bir duyumun veya tahminin var mı?
-
@aydıns Hocam bu sabah beni çağırdılar. Bugün olmasa bile haftaya herkes kesin çağrılır.
-
@aydıns hayırlı uğurlu olsun hocam hangi ilden cagrildiniz?
-
@epokhemetri Sağolun hocam. Kusura bakmazsan o bende kalsın hocam :)) Yanlış anlama
-
@yavuzçağrı hayırlı olsun hocam inşAllah haftaya bizi de çağırırlar
-
@aydıns Eyvallah hocam. Dediğim gibi insan kaynaklarına sorduğumda bakanlıktan onay bekliyoruz haftaya kesin demişti. Benim haftaya kalmadı Cuma günü çağırdılar. Büyük ihtimalle herkesi haftaya çağıracaklar.
-
Arkadaşlar burda birkaç tane arkadaşı Dguy başlığında da görüyorum. İnşallah şurda yedek sürecinde çektiğimiz sıkıntıların hatırına Dguy olarak beraber çalışmak nasip olur :))
-
@yavuzçağrı İnşAllah hocam.Bende İK ya sordum daha gelmemiş gvs.Pazartesi hatırlat emniyeti arayalım dedi
-
@aydıns bu tersliklerin hepsi 2016 kpss ye girenleri buluyor galiba?En hızlı sonuç açıklayan GİB dahi rekor kırıyor 3000 kağıt okunmaz mı ya?
-
@aydıns Hocam gvs bu kadar uzun sürdüğüne göre ayrı memlekettesiniz. Ya hocam her şeyden şikayet etmeyi de, edeni de sevmem ama eskidende mi böyleydi bilmiyorum adamın olursa işin yapılıyor. Emniyette tanıdığın varsa gvs bir hafta bile sürmüyor. Dairede tanıdığın varsa en rahat birime veriyorlar. Bunlar şu süreçte şahit olduğum olaylar.
-
@yavuzçağrı yok hocam sorun degil Ben de baska ildeyim. o zaman haftaya kesin bitecek diye umitlenmek de hayal kırıklığı olacak. Sagolsun Sgk denetmenlik mulakat sonuclarini 7 ay bekleyip elendikten sonra sabrimiz nirvanaya ulasti. Dguyda beklemeyiz diyordum onlar da sasirtmaya devam ediyor.
-
@epokhemetri Sizin gvs uzun sürmüş hocam. İnşallah en kısa sürede başlarsınız.