Kurum Sınavları ve Ankara'da Konaklama İmkanları..
-
@enki tabi ama ben her yere cabuk adapte olup ders calisma isini beceren biri degilim malesef15 gun buyuk sure ben kayseriden trenle gecmeyi dusunuyorum 20 lira kadar konaklasam bir gece cok bi maliyet olmuo
-
kızılaya 5 dk mesafede diyanetin misafirhanesi var gayette güzel ama erken arayıp yer ayırttırın. Fiyatı da 50 tl.
-
@enki Bi sormak gerek hocam o zaman
-
Arkadaşlar vakıflar Genel Müdürlüğü misafirhane var dikimevindeydi sanırım. Gecen sene 35 TL kahvaltı dahildi. Bu sene nasıl herhangi bir bilgim yok. Arayıp öğrenmek gerek. Rezervasyon önceden yaparsanız iyi olur çabuk doluyor.
-
arkadaşlar bir ay kalmalık bir yerler yok mu bildiğiniz ? Böyle yurt tarzında ama uygun olabilicek bir yerler olsa.
Bir ay Ankarada kampa girip üst üste kurum sinavlarina girmelik yer bir cogumuz icin ilac gibi gelir cidden -
@te_go_çı özel yurtlar yaz aylarında yapıyor bu tür aylık konaklama paketleri vs.
-
Arkadaşlar ankarayı hiç bilmediğim için soruyorum bizim akraba dikmen de oturuo ama torununa baktığı için orda ders çalışmam imkansız yakın bi yerde kütüphane varmi yoksa misafrhane fln ayarlamam şart lütfen bilen biri yardımcı olsun stres oldum iyice:(
-
@ltfye dikmen büyük bir alan mutlaka halk kütüphanesi vardır. Mahalle belirtirseniz bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
-
@burcuburcu hocam cankaya da oturuyormuş bizim akraba huzur mahallesi dedi cevizli dere caddesiyms milli kütüphane yakın dedi başka yakında var mı kütüphane fln bilginz var mi
-
@ltfye o civarda kafe- kütüphane tarzı yerler mevcut. Cevizlidere ise Balgat tarafına yakındır, hüseyin alpar halk kütüphanesi var orada.
-
@burcuburcu çok tskr edrm