Otokoç Otomotiv Management Trainee 2018
-
Arkadaşlar merhaba,
Otokoç Otomotiv'in Management Trainee ilanına başvurup da dönüş alan vs oldu mu? İlk envanteri doldurduğumda(ingilizce envanteri) envanter tamamlandı diye bir mail gelmişti fakat ikincisinde(genel yetenek) böyle bir mail gelmedi. Yaklaşık 23-24 gün oldu ve henüz bir haber yok.
Bilgisi olan veya dönüş alan var mı acaba?
Teşekkürler.
-
@jeito ben mülakata girmedim ama linkedin üzerinden sık sık bu tür ilanlar görüyotum. Tam olarak nasıl bir çalışma alanı var.
-
Otokoc bildiğim kadarıyla o sektörde Doğuş gibi A sınıf yerlerden sonra listede üst sıralardan yer alan firmalardan bir tanesi. Otokoc ta çalışan bir tanıdığım oldukça memnun bir şekilde Doğuş a geçiş yaptı.
-
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Fakat hala bir dönüş alamadım hatta nasıl ulaşırım bilemiyorum da. Bakalım inşallah dönerler. Tek istediğim olum veya olumsuz dönüş olması. Herhangi bir bilgi verebilecek arkadaş var mı sürecin devam ettiğiyle alakalı ?
-
@jeito insan kaynakları departmanına ulaşmayı deneseniz.
-
@burcuburcu testi yapan aracı firmaya mail attım ama ik ile herhangi bir mail adresi bulamadım malesef. Ama gerçekten çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için mutlu oldum.