Akdeniz üni 319 personel alımı
-
arkadaşlar akdeniz unu sosyal çalışmaci başvuru yapan var mi .83.7 ile başvurdum?
-
@vikings2018 hayırlı olsun puanınız oldukça iyi.
-
@burcuburcu umarım gelir
-
@vikings2018 mülakat vardı değil mi?
-
@burcuburcu mülakat yok
-
@Antimülakat sağlık atama taban puanları konusunda daha bilgili yorumunuz nedir?
-
@burcuburcu sağlık atama puanliri hakkıdna bir bilgim yok ama sosyal çalışmaci kadrosunu 0.1 puan ile kaçırdık.ins bu olur
-
@vikings2018 hocam sağlık atamaları açıklandı. Orada 200 küsur sosyal çalışmacı kadrosu vardı, tercih işleminde 83,90 puanda kaldı. Şu an sizin puanlarınıza kadar gelmiş gibi görünüyor. Bence atanma durumunuz var gibi ama kaç kadro var?
-
@vikings2018 hocam şimdi baktığımda sosyal hizmetler mezunlarına özel hiçbir kadro açılmamış, tamamı 4001 o da 14 kadro olarak gözükmekte. Üzülerek söylemeliyim ki o puanla da atanma ihtimaliniz maalesef 4001'den yok!
-
@antimülakat sen neyden bahsediyosun dostum.benim başvurduğum üni hasthanesi.mualkatsiz puana göre şahsi başvuru ile alınıyor merkezi atama degil.
-
@vikings2018 kpss 2018/1 ataması için soruyorsun diye konuşmuştum hocam! Yukarıda yazdığınızı okuyunca durumu anladım. Bu hesapta zaten sizin bölümünüzden o puanlarda bekleyen çok fazla kimse kalmamış. Kaç kişi alınacak?