TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Tercih meselesi lutfen yardim edin

BÖLÜMLER
    tercih
    3
    3
    1474
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • D
      desen1662 Son düzenleyen:

Arkadaslar t-1 38bin ts-2 37bin , sizce ankara yada istanbulda ilahiyat gelir mi? yada hangi bolumler gelebilir lutfen yardim edin ben hic anlamiyorum.

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Antimülakat
        Antimülakat @desen1662 Son düzenleyen:

@desen1662 hocam bunu net bir şekilde söylemek oldukça zor. Malum puan değişikliği ilahiyat puan türünün de YGS'den LYS'ye geçmesine sebep oldu. Şahsi fikrim geleceği yönünde çünkü TS-1 ve TS-2 puan türlerinde ilahiyattan daha ön plana çıkacak bölümler var.

https://www.tercihiniyap.net/haber/ts-1-bolumleri-ts-1-ile-alan-bolumler

https://www.tercihiniyap.net/haber/ts-2-bolumleri-2017

Şöyle bakıldığında öğretmenlik içerisinde ilahiyat üstünde seyredecek çok bölüm var, derin ayrıntılı analiz yapamıyorum ama ben size ilahiyat geleceğini düşünüyorum. Alternatifleri de ihmal etmeyin.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • L
          le_mi_akar Son düzenleyen: burcuburcu

Üniversite tercihi döneminde herkesin kafası çok fazla karışıyor. Ben de geçen sene böyle bir dönemden geçtim her okul kendi tanıtımını yapıyor ama bu benim için bir çözüm olmamıştı. Sonrasında da bir arkadaşımın tavsiyesiyle geleceğim sosyal bilimler zirvesine katıldım. Burada katıldığım psikoloji atölyesiyle beraber mesleğime de karar vermiş oldum. Bu senede bu zirveden yapacaklarmış. Katılacağınız bir atölye belki de sizin doğru gibi gözüken fakat yanlış olan kararınızı etkileyecek doğruyu bulmanıza yardım edebilir. Tercih yapacaklara öneririm.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • 1 / 1
          • İlk ileti
            Son ileti