GUY 2018 URFA
-
Evet gençler urfayı yazmayı düşünenler burada toplanalım mı.
Puanlar la birlikte yazarsak bir fikir oluşabilir. Spekülasyon yapacakları şimdiden Allah'a havale ediyorum.
Benim 83 küsür urfa -
neredesiniz ya
-
-
Ben başvurcam demiştim ztn bnce millet belli etmio ama doğuya yonelcek puanı düşük olanlar
-
Benım puanım 83 bende cok yüksek kapatacağını düşünmüyorum urfanın @ltfye
bende senın gibi düşünüyorum düşük puanlılar yönelebilirler ve urfada kötü bir yer değil doğunun güzel yerlerinden. -
84 küsürle bende düşünüyorum
-
@maesteo Urfalımısınız
-
@manu1905 Evet
-
Ya smdi düşündüm böyle bi kaç kişiyiz ama puanımz 83 85 arası 100 kişinin içinde 85 le gelmeme ihtimali var mı acaba korktum bi an
-
@ltfye 85 le gelmesi imkansız yazma bence yakma puanını çünkü hep 92 ile kapattı Urfa.
-
@ltfye hocam abartmayın o kadar
-
@tony-montana hocam insanlara ümit satmaktan vazgeçin urfa hiç bir zaman 92'ye düşmez!!!!!1
-
@burcuburcu nasıl düşmez arkadaşım!!?? Civarında Malatya Maraş Diyarbakır açıldı kesinlikle 92 ye kadar düşecek iddiasına bile girerim!!!!
-
@tony-montana Diyarbakır isteyen kitle ve urfa isteyen kitle çok farklı. Urfa talipleri mega bir şehirde yaşamak isteyen kişiler!!!!!
-
Sakin olun arkdslar alana ilk defa hazrlandgm için soruyorum. Korkuyorm bi sene daha aynı stresi yaşamaktan sadece bilgi istedm
-
@burcuburcu Nasrettin hoca bir gün gölün kenarında GUY tercihi yapmaya çalışıyormuş. Hocanın 96 puanı varmış ve halk sormuş. Hocam hangi yazacaksın? Hoca da demiş ki Urfa yazacağım. Halk ayaklanmış aman hocam kavuğundan utan, 96 puana Urfa'yı tutturamazsın. Hoca da durur mu yapıştırır hemen cevabı. "YA TUTARSA"
-
@ltfye çok rahat gelir hocam.
-
@tony-montana ibretlik bir hikaye.
-
@burcuburcu kesinlikle bana ilk anlattıklarında şok olmuştum.
-
Tamam tskr edrm @burcuburcu yani siz beni yanls anladınz herlde özellikle Nasrettin Hoca anlatan arkds. Bi kaç kişi özelden yazdi puan 83 84 fln dedm noluyo korktum yani memleketm olduğu için urfa istiyorm kısmet herşeyin hayrlsi kusura bkmayn tskrler