@egitimci teşekkür ederim cevap verdiğiniz için size tebligat gelmediği sürece benim bı beklentim yok bi gelişme olunca yazarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden
Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@joker ankara dışı aranmadım hala.
-
@iktisatçı38 3 hafta oldu aranalı ses seda yok malesef ...bir ayda böyle geçti
sabredin bekleyin diyorlar ...
-
@egitimci teşekkür ederim cevap verdiğiniz için size tebligat gelmediği sürece benim bı beklentim yok bi gelişme olunca yazarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden
-
@iktisatçı38 tebligat alan hic kimse yok malesef. 11 haziranda arandim 2 hafta dediler. Bugun baska bir arkadas aradi onay icin bekliyor dediler mecburen bekliyoruz
-
@maybe rica ederim. Gelişme olursa buradan paylaşım yaparım.
-
herkes sabır küpüne dönmüşe benziyor.
-
@vikings2018 başka çaremiz olsa keşke
-
Sanırım eylül ayini bulur
-
@jansen o kadar sürer mi??
-
Arkadaslar temmuzdan sonra baslarsak bu temmuz zammını alamaz mıyiz acaba iyi zam verdiler memurlara
-
@emektar öyle görünüyor
-
@memuraday1 bugün benimde aklıma geldi bu...
-
@memuraday1 verilen zamı 6 ay boyunca alıyorsun diye biliyorum ben
-
Toplu sözleşmeye göre, 2018 yılında öngörülen zam oranı 4+3,5'ti arkadaşlar..İlk 6 ayda enflasyon yüzde 3,5'i aştığı için memurlar için enflasyon zammı oluştu..Yani Ocak ayına kadar memurlar yüzde 5 ile 6 arası bi ek zam alacak..Sonuç olarak inşALLAH bizlerde başladığımızda maaşlarımızı bu şekilde alacaz..Umarım açıklayıcı olmuştur
-
Yani temmuzu kaçırıyoz mu üstad
-
@memuraday1 günaydın arkadaşlar ben ptt de çalışıyorum jandarmayı bekliyorum zamı 6 ay alıyorsun diye bişey yok ne zaman işe girersen gir alırsın sadece toplam kazancın 15 bini geçince vergi dilimine giriyorsun maaşın düşüyor
-
@ersn bu ayda işe başlasan 3 ay sonrada başlasan zammı alırsın, memurlara bahseilen zam temmuz ayından geçerli olmak üzere her ay uygulanacak..
-
@naimee Nasıl her ay uygulanacak yılda iki kez zam veriyor bide buna enflasyon farkı uygulanacak temmuzdan sonra 8,67 zam alacağız inşallah
-
@naimee ocağa kadar bu zam oranından alacağız ocaktan sonra yeni zam inşallah:)
-
@naimee ve @ersn bence ikiniz de aynı şeyleri söyleyip anlaşamıyorsunuz
. temmuz 15 maaşı zamlı maaş olacak atıyorum haziran 15 1 liraysa temmuz 15 2 lira olacak. sonra ocak 2019 maaşına kadar 2 lira alacaksınız işe ne zaman başlarsanız başlayın. ocak 2019da da 3 lira olacak. tabiki de zamdan yararlanacaksınız.