bende bilmiyorum ki ankara mı dedi evet dedim taşra mı merkez mi sadece merkezse bizde olur dedi benimde merkez olduğu için gerisini bilmiyorum
Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
hiç aranmayan toplam 50 kişi var mıdır?
-
@vikings2018 gecen hafta aranmayan kişi sayısı 60'ti
-
Arkadaşlar maaşlar hakkında bilgi edinen yok mu acaba ? Temmuz zammıyla birlikte memur maaşının 3000 lira altında olmaması lazım.
-
Arkadaşlar ev tutana kadar kalabileceğimiz kurumun kendi misafirhanesi var mı? Başlayan arkadaşlar sorabilir mi
-
@orakci hangi kadro sizin?
-
@egitimci sizde başladınız degil mi
Biz henüz aranmayanlar için nasıldı ilk günleriniz biraz anlatsanız
Ben lojman hakki var mi sivil memurlara onuda merak ediyorum -
Başlayan arkadaşlar bu telefon muhabbeti ne oldu yasak mı yoksa ilk gün için mi aldılar
-
@joker valilikle ilgisi ne hocam valilikte mi güvenlik soruşturmasına dahil oluyormuş?
-
öyle dediler bana
-
@er-tuğrul 4 tane vermiştik sanki belki birini valiliğe gönderiyorlardır
-
@er-tuğrul güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması 4 taneydi diye hatırladm
-
@er-tuğrul memurlar netten de baktım emniyet mit ve mahalli ve mülki amirlik yapıyormuş (valilik veya kaymakamlık ) şöylede bir durum var ankara güvenlik şubeyi aradığımda hepsini biz yapıyoruz dedi ne kadar doğru bilemiyorum ama hiçbir bilgi vermiyorlar
-
@joker Ankara güvenlik şubeyi Ankara'da oturduğunuz icin mi aramıştınız yoksa Türkiye geneli mi orada yapılıyormuş ?
-
ankarada oturduğum için hatta sadece merkez ilçelere bakılıyor gibi birşey dedi ikamet adresimi sorup
-
@joker sadece merkez ilcrlere bakiliyordan kasit ne hocam
-
bende bilmiyorum ki ankara mı dedi evet dedim taşra mı merkez mi sadece merkezse bizde olur dedi benimde merkez olduğu için gerisini bilmiyorum
-
@joker belki diger ilceler icin ilce emniyet dahil olacaktir
-
olabilir
-
@joker numarasını verir misin bide ben arayım
-
nette var