TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.

KPSS A
    115
    1226
    436989
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • sofuoglu
      sofuoglu Son düzenleyen:

@grykrcn vallahi hocam iktisat fakültesinde de giren arkadaşlar varmış,ben fen fakültesinin önünden geçtim kimse yoktu ona eminim diyebilirim ama edebiyat ve iktisat fakültesi dışında yapıldıgına dair kesin birşey demem yanlış olur.Farklı fakültelerde giren arkadaşlar bu hususta yardımcı olabilir.Tabi sizin önermeniz de doğru hocam Halkbank sınavının katılım noktasında etkisi illa ki olmuştur bu yadsınamaz.Bakalım hocam birçok muallak altında sınav sonucunu bekleyeceğiz herkes için hayırlısı olsun.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • I
        iyikötüçirkin @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:

@grykrcn vallahi hocam iktisat fakültesinde de giren arkadaşlar varmış,ben fen fakültesinin önünden geçtim kimse yoktu ona eminim diyebilirim ama edebiyat ve iktisat fakültesi dışında yapıldıgına dair kesin birşey demem yanlış olur.Farklı fakültelerde giren arkadaşlar bu hususta yardımcı olabilir.Tabi sizin önermeniz de doğru hocam Halkbank sınavının katılım noktasında etkisi illa ki olmuştur bu yadsınamaz.Bakalım hocam birçok muallak altında sınav sonucunu bekleyeceğiz herkes için hayırlısı olsun.

Hocam iletişim fakültesinde de yapıldı. İletişim fakültesinde girdim ben ama maksimum 400 kişi vardı yada yoktu..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • JBSay
          JBSay @grykrcn Son düzenleyen:

@grykrcn inşallah öyledir. Aksi halde alanın %50 İngilizce 'nin %25 etkisi varken gy-gk nın %60 etkilemesi ile tarihe geçecek bir sınav olur. Bir dönem p3 ile alım yapan vmy gibi 🙂

• ekon
            ekon Son düzenleyen:

evet sinavda gariplikler mevcut olmakla birlikte ; yanlis dogruyu goturur,4 saat kesintisiz sinav vss. bir danismanlik sirketinin(mental hr yaziyordu) hazirlamasina ragmen cok orjinal sorular yok muydu arkadaslar 🙂 bu konuda kurum sinavlari mudavimleri beni daha iyi anlar 🙂 bi de o bahsettiginiz agirliklarin sacma olcak belki ama sinavdaki sorularin dagilimini gosterdigini ve %60 lik kismin yanlis yazilmis olabilecegini dusunuyorum. basarilar

• I
              iyimser16 @ekon Son düzenleyen:

@ekon hocam aynen %60 tamamen hatalı basımdan çnkü ztn soruların katsayıları fln demiyordu, ayrıca sana sorular hususunda %100 katılıyorum, sözde sınav yaptığını sana erzurum atarürk üniversitesinin o saçma sapan halkbank sınavından kat ve kat güzel ve seçiciydi soruları, bilmiyorum kolaydı diyen arkadaşlar neye dayanarak diyor ama bnce adamlar çok güzel sınav hazırlamışlar, ingilizceside tam kıvamındaydı, sadece türkçe konuları belki bi tık daha kolay olabilirdi. Ben en az 7-8 soruyu çözebilecekken takılıp kalırsan sınav gider düşüncesiyle geçtim, yetirtirilmesi çok zor bi sınavdı süreden çok insanı elerler gibi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • J
                johnleo Son düzenleyen:

Beyler soruları yazıyorum cevapları söyleyin hadi ya. Muhasebede kavram sorusu?iktiaatta beverige eğrisi?maliyede vergi uzunluk yükseklik sorgusu? Naptınız bunları?

• J
                  johnleo Son düzenleyen:

Uzun dönem endüstri arz eğrisi sorusu vardı. Negatif eğimli olur du cevap

• sofuoglu
                    sofuoglu Son düzenleyen: sofuoglu

Benim merak ettiğim hususlardan biri de işletme kısmındaki sorular,soruları okuyunca çok kolay gibi geldi bana sınav esnasında ve hepsini risk alarak işaretledim neredeyse benim gibi yapan arkadaşlar var mıdır acaba ? 🙂
                    Hatırladığım cevaplar(işletme kısmı için):
                    -misyon
                    -hiyerarşi
                    -planlama
                    (birşey daha vardı da hatırlayamadım)

Ayriyetten;

@johnleo muhasebe de kavram sorusu tutarlılık ve dönemsellik,
                    iktisattaki beveridge eğrisini açık iş sayısı işsiz sayısından fazladır ve bu nedenle enflasyonist bir açık vardır, diye işaretlediğimi hatırlıyorum.
                    maliyedeki soruyu tam olarak hatırlayamadım büyük ihtimalle işaretlememiş olabilirim.

• I
                      iyimser16 @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu kardeşim beveridge eğrisinde enflasyonlu bi şık açık iş yeri sayısı artıkça işsizlik azalır olacaktı ki bn o an eğriyi hatırlamadım mantıken çıkıyor ztn

• sofuoglu
                        sofuoglu Son düzenleyen:

@iyimser61 aynen hocam öyle olması lazım ben eğriyi de çizdiğimi hatırlıyorum sınav esnasında,o şıkkı işaretledim büyük ihtimal ama sorunun verdiği şıkların içeriğini tam olarak hatırlayamadığım için cevabın içeriğini yanlış da belirtmiş olabilirim yukarıda.

• J
                          johnleo Son düzenleyen:

Maliyede mali aldanma mali anestezi mali sürükleme mali zorlama olan soru vardı onu ne yaptınız. Ben mali zorlama yaptım

• sofuoglu
                            sofuoglu Son düzenleyen:

@johnleo mali sürüklenme cevabı kardeşim.

• J
                              johnleo Son düzenleyen:

Sıçtım desene o zman 😄

• T
                                tsc1 Son düzenleyen:

Örneklem vardı işletme kredi çekiyordu ben faiz oranınu %9 buldum sonra 1.1 ve 1.5 yıl vardı bulduğum mevduat getrisi ile ilgili

• T
                                  tsc1 Son düzenleyen:

Türkçede herkes vardı yazım yanlışı olmayanı soryodu maliyrde vergi uzunluğu artyodu ben cevabı verginin gelir üzerindeki etkisi azalır dedim hukukda işletmenin işe başlama bildirimi 10 gün genel şikayet süresi 7 gün icra müdrü kendiliğinden ödeme emrini gönderiyor

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • T
                                    tsc1 Son düzenleyen:

Kambiyo senedi hamiline düzenlnr demiş yanlış cevap bu olcak,

• sofuoglu
                                      sofuoglu Son düzenleyen: sofuoglu

Ben de hatırladıklarımı yazayım hocam yardımcı olmaya çalışayım @tsc1

Hangisi vergi hukukuna göre mükellef olamaz?-adi şirket
                                      Kapital ve temerrüd faiz oranları?-kapital faizi %50,temerrüd faizi %100 ü kadar işler
                                      Şangay Beşlisi?-Çin,Rusya,Kırgızistan,Tacikistan,Kazakistan
                                      2015 verilerine göre Türkiye de sektörlerin yaklaşık %leri?- Tarım &9 Sanayi %32 Hizmet &59(diye yaptım emin olmamakla beraber)
                                      Çekte zamanaşımı?-3 Yıl
                                      Poliçede ödememe protestosu?-2 gün
                                      Tek ve dolaysız vergi tarım?-Fizyokratlar
                                      2008 yılında Türkiyenin krize karşı almış olduğu önlemlerle alakalı da bir soru vardı
                                      Para bankayla alakalı parasal taban ve merkez bankası parasını istiyordu sayısal işlemle alakalı
                                      Kambiyo senedinin özellikleriyle alakalı bi soru vardı-hamiline düzenlenir şıkkı yanlıştı
                                      Limited şirketinin iflas şekillerinden biri değildir?-yönetim kurulu müdürünün kararı diye yaptığımı hatırlıyorum ama emin değilim
                                      Maliyede tarım ürünleri markette satılırsa zirai kazançtır diyordu o yanlıştı ticari olacak
                                      Failin sonucu öngörmesine rağmen sonucunu istemediği kast türü sorusu da vardı olası kast ve bilinçli taksir arasında kaldım olası kastı işaretledim
                                      Hangisi suçun maddi unsurlarından değildir tarzı bı soru da vardı

Şimdilik bu kadar hatırlayabildim aklıma gelirse yine paylaşırım

J bjk34 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • J
                                        johnleo @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu reis o bilinçli taksir ondan eminim

• J
                                          johnleo @tsc1 Son düzenleyen:

@tsc1 15 gün olmalıydı cevap

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • T
                                            tsc1 Son düzenleyen:

Arda turan vardı cevap, istemeydi sanırım suçun manevi unsuru olcak, türkçede Türk Dil kurumunun yazılmış ben onu seçtim Kurumu'nun olması lazım diye

bjk34 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 61
                                            • 62
                                            • 13 / 62
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti