TODAİE MUAMMASI
-
Arkadaşlar todaie kamu yönetimi yüksek lisansı kazandığımı pazartesi öğrendim, aynı gün kurumu kapattılar. Ertesi gün evrak teslimi ve akıbet hakkında bilgi almaya gittiğimde Todaie öğrenci işleri biz bilmiyoruz kapattılar Yök e başvurun dendi Yök ü aradığımda onlarda Todaie ye sorun diyor. Anlıyacağınız kimse bir şey bilmiyor üstünden atıyor. Benim gibi mağdur arkadaşlr birlikte hakkımızı arayalım sonuçta emeğimiz var sınav mülakat vs. emeklerimiz güme gitmesin ortak hareket edelim.
-
todaie mağdurları olarak whats up grubumuz var..emre ben... kaydederseniz ekleyebiliriz sizi de..birlikte hareket etmek adına....
-
@eemree emre bey cep numaranızı lütfen özelden paylaşın.
-
@vforvandetta geçmiş olsun, bir alternatifi kurulmazsa sanıyorum sizin yüksek lisans işi yatacak. Tahminim Ankara'da yer alan bir üniversite ile anlaşılır ve aynı işlevi orası görür.
-
Hacı Bayram Veli Üniversite ile anlaşıldı diye biliyorum...
-
Kapatılmasına ilişkin yapılan düzenleme hükmü farklı üniversitelere dağıtımdan bahsediyordu.
-
Vatsap grubuna nasil dahil olacaz onculuk eden aciklayabilirmi
-
Bir kök, bir köken, bir hafıza, bir toplumsal hafıza iken günün birinde kapatılmaya maruz kalmak. Söyleyecek tek şey kalıyor geriye: Yanlış Yapıyoruz, hemde göre göre, bile bile!