TEİAŞ 111 Teknisyen Alım Hakkında Bilgi Paylaşımı
-
Teiaş tarafından yapılan açıklamaya göre daimi olarak çalıştırılacak 111 Teknisyen alımı yapılacaktır. Adaylar ilgili duyuruya aşağıdan ulaşabilir.
Şirketimizin taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre 98 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik – Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü – Yüksek Gerilim Sistemleri – Endüstriyel Bakım Onarım mezunu) ve 13 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik -Haberleşme Sistemleri – Otomasyon Sistemleri mezunu) olmak üzere toplam 111 Teknisyen alınacaktır.
Tercihini Yap Hakkında: Yaklaşık 5 ay önce kurduğumuz sitemizde insanların kamu ve özel sektör mesleklerine yönelirken doğru tercihte bulunmaları, mesleklerle ilgili bilgi sahibi olmadan çalışma hayatına başlamamaları ve mesleklerle ilgili ön başvuru sırasında karşılaştıkları sorunları gidermek adına çalışmalar yapıyoruz. Aşağıda yer alan link üzerinden, işkur'da yer alan mesleklerle ilgili başvuru sırasında karşılaştığınız şeyleri bize sorabilirsiniz.
Unutmadan, her şeye ve herkese rağmen Tercihini Yap!'mak senin elinde.
-
işkur resmi web sitesinde gerekli tüm vasıfları taşımama rağmen başvuruya tıkladığımda işverenin eleman aradığı sektörün benimkiyle eşleşmediğine dair bir mesaj alıyorum ve hiçbir şekilde başvuru yapamıyorum
-
@ermusty hocam bu konuda çözemediğiniz problemleri çözmeniz için elimizden geleni yaparız şayet bahsettiğiniz problem konusunda neden olduğunu da bilemiyoruz. Gerekli şartlara uygun iseniz ve başvuru süreci başladığına göre bir yoğunluk söz konusu ise başvurunuzun onaylanması gerekiyor.
-
@Antimülakat işkur sitesinden ilanı buldum fakat meslek bilgisi ve puan eşleşmiyor diye uyarı veriyor, başvuru yapamadım acil yardım bekliyorum
-
@elkteknisyen hocam profilini aktif hale getirdin mi? Aktif hale getirmek için sitemizde yazımız var oradan yardım alabilirsiniz.
-
@Antimülakat Öğrenim Durumu bilgisi eşleştirilemedi (KPSSP94). uyarı bu, profil durumu aktif benim gibi sıkıntı çekenlerde vardır, lütfen yardımcı olunuz. kpss puanı ve mezuniyet bilgilerim tutuyor.