Guy Adaletsizliği İçin Danıştay'a Dava Açalım!
-
Gençler. Haydi bari bu sefer göz yummayalim bu haksızlığa. 77 ile sınava girmeyip 70 puanla girmek ne dine imana sığmaz. Yeter artık. 70 puanlı arkadaşım başına geldiğinde sen de anlarsın. Sana da kizamiyorum sistem böyle. Danıştay'a dilekçe verelim bı şeyler yapalım arkadaşlar haydi.
-
@gresham-t Başvurabileceğin bir gerekçe yani hukuksuzluk yok ki. Eskiden üniversite tercihleri de bu şekilde idi örneğin. Saçmasapan mı evet ama hukuksuz değil maalesef. Umarım değiştirirler.
-
@antoniogramsci kardeşim hukukçu değilim zaten. Ama bu şekilde olmamalı dava acabilecegimiz bı dayanak muhakkak olmalı.
-
@gresham-t Hocam doğru diyorsun kesinlikle değişmeli ama dava için bir dayanak yok maalesef. Ancak bedelli mevzusunda olduğu gibi bir baskı unsuru oluşturulabilir ama o da ne kadar bilemiyorum
-
@antoniogramsci hukuksuzluk yoksa adaletsizlik var hem de gün gibi ortada. Dava açılmadan da başka bir şey bı çözüm yolu mutlaka olmalı. Hep böyle sonuç alınmaz, boşa uğraşma minvalinde şeyler zaten bizi bu hale getirdi. Biner Cimer dilekçeler her şey yapılmalı hem de bı an önce.
-
Kimse elini taşın altına koymayacak mı? Şimdi sınava giren arkadaşım 5te 1 şansın var günün birinde aynısı başına gelince çok üzüleceksin. Ortada bi haksızlık var buna müdahale edelim.
-
Gün gelecek bu sistem değişecek ama olan bu mağdurlara olacak böyle bir adaletsizlik olamaz
-
@hakimim_25 Şu sürecin başından beri diyorum. İİBF linin en büyük düşmanı yine başka bir İİBF lidir. Bu hiç sasmadi. Surda bile destek veren yok. Vallahi de billahi de bu büyük bir haksızlık buna sessiz kalarak ortak olmayalım. İnsaf yahu.
-
Ne yapabiliriz ki
-
@hakimim_25 organize olup yapılabilecekleri yani taleplerimizi iletelim büyüklerimize.
-
Arkadaşlar kusura bakmayın tepki göreceğim de.İlan açıldıgında neredeydiniz !! Sonuçlar açıklandıktan sonra çıkmadı bu adaletsizlik ilana çıkıldıgında vardı.Bile bile başvurdunuz.
-
bu durumun adaletsiz olduğu sabit. zaten hiç kimsenin de adaletli olduğunu söylediğini zannetmiyorum. ama bu 77 ile giremiyor, 70'le giriyor bu nasıl adalet yakarışı da bir o kadar anlamsız. x kişisi 77 puanı ile garanti görerek a şehrini yazıyor, y kişisi ise risk alarak 70 puanı ile b şehrini yazıyor. kimse x'in elini kolunu tutmadı ki b şehrini yazmasın diye. maalesef biz a grubu adayları olarak rasyonel hareket etmiyoruz ve zaten bu sebeple de bu durumdayız. söylemeden edemedim artık.
-
@enki birde bu çıktı "neredeydiniz". Hep olayın içindeydik dostum. Her seferinde karşı çıktık. Yine yanımızda kimse durmadı. Etkinliklerde tek il tercihine son verilsin dedik. Duyan olmadı. Şimdi de diyoruz. Çünkü hiçbir zaman destek veren olmuyor. Şimdi sen de lütfen neredeydiniz deme. Hep buralardaydik.
-
Sağlıkçıların tercihlerine baktım 24 tane hastane yazabiliyorlar.Tek tercih yapan bir memur adayı kaldı mı..Bunu düzeltmek zor değil her adaya 3 il tercihi ver tamam.Yetkili birimlere bu konuda talebimizi iletmeliyiz.Bunu birbgün düzeltecekler ama artık ne zamana
-
Arkadaşlar ne yapabiliriz ?
-
@gresham-t Başlık 2 saat önce açılmış sence adaletsizlik 2 saat once mi çıktı ? Çok mu adildi daha once ? Başta herkes şunu yapıyor "ya ben nede olsa sınava girerim.".Giremeyince çığırıyor girince yallah dersin başına.Adaletsizlik oldugunu kabul ediyorum fakat müdahale etmemiz gereken aşama suan degildi.
-
Kesinlikle sesimizi duyurmak zorundayız. Yoksa daha çok canımız yanacak..