@10sanli 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Herkese iyi günler, Antalya'dan cumartesi günü eğitime gelen bir arkadaş bugün konferansta Sınav Hizmetleri Grup Müdürüne sormuş, adam şuanda sınav hazırlığı falan yok demiş. 2016 yıl tarihi bir yıl oldu sınavsız geçtik bir planımız vardı fakat bazı nedenlerden dolayı rafa kaldırdık demiş. Bugün sınav yapmaya karar versek bunun hazırlıgı vs 3 ay sürüyor demiş. İllerden bize yüksek talep gelirse bizi sıkıştırırlarsa o zaman yaparız bizim için sıkıntı yok ama suan illerden de öyle bi baskı yok demiş. Şuanda herkes kendini kurtarmaya çalısıyo demiş. Yıkıldım. Bize yine kpss görünüyo kadir koça falan kimseye inanmayın eğitimde olan sırayla gelen arkadaşlara sorduruyoruz bize gelen cevaplar bunlar.
Kardeşim çok sağol çünkü bunu paylaşın insanlara faydan olacak burda da kalsin sana %100 katılıyorum ki ilan için hazırlık aşamasını guylardan değil gib dairesinden duyduk 2 aydan fazla sadece sınav hazırlığı sürer ayrıca geçen sene mayis aylarında ankarada eğitimde olan arkadaşım da bizzat sınav hizmetlerinde mudur yardımcısı sormuştu gelen cevap yine aynıydı açıkçası ben artık beklemiyorum çünkü olan hep umut edene oluyor senin verdiğin bilgi burda en mantıklı bilgilerden biri ona göre herkes planını yapsın bence