HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Suan ordaki olan arkadaşlarda farklı diyor. Net bilgi yok ve ordaki olan ikdaki arkadaşlar genel müdürlükte ne olduğunu bilmiyor tahmin yurutuyor . Gece gece icat çıkarmayalim subat 2 ye kadar beklemek lazim
-
Zaman geçmez oldu resmen
-
İyi akşamlar arkadaşlar Aydın için kaç kişinin katıldığını bilen var mı acaba
-
Simdi de 4 Subat mı çıktı off off:(
-
hayırlı sabahlar kardeşler
-
Günaydın arkadaşlar
-
Umarım bugün belirsizlik son bulur, sürekli tetikte tutan bir heyecan var üzerimde , Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel kardeşlerim
-
@Sucuklu_Kahve bugün beklemek için uygun mudur üstad?
-
@Sucuklu_Kahve bu gün bekleyelim mi artık nolur bekleyin de
-
Beklemeyin dese sanki beklemiyoruz gibi.. bekleyin dese bakma sıklığı 10dkdan 2 dkya düşecek tek farkı o
-
o gün bu gün değil , bence :S
-
@ncbb hocam belli bi duyumunuz mu var yoksa öylesine bir tahmin mi?eğer öyleyse yanlış anlamayın ama her msja umutla heyecanla bakan bu kadar insan varken dayanağı olmayan öylesine yapılmış tahminlerle insanları germenin doğru olmadığını düşünüyorum.ha belli bir duyumunuz var da ona göre söylüyorsanız o zaman kusurabakmayın derim
-
@tatanga5448 arkadas iyimisin sen adamin bir mesaji ile gerileceksen birak bu isi.
-
@tatanga5448 şunu anlamayamadım sanki sonuçlar benim elimdeymişte ben açıklamıyormuşum gibi konuşmuşun.birde gerilecek bir durum yok sanki açıklanmış ama saklıyorum . ilginç geldi tutumunuz.. bende burada bekleyen arkadaşların olduğunu bildiğim için böyle yazdım. içerden duyum alacak olsam sonucumuda ögrenir hayatıma devam eder giderim amacımda kimseyi germek değil. şuan da bu forumda tanıştıgım ve egitimde olan arkadaşlardan aldıgım bilgi ve bu işi bilen arkadaşlar ile forumda görüştügüm için yorum yaptım.. eger begenmiyorsanız yorumu siz burada takılmayın süreki f5 yapın acıklanır belki bizede bilgi verirsiniz
-
Beyler bayanlar sakin olalım hepimiz stresliyiz temennim bi an önce açıklanması artık.olumsuz olacaksa bile önümü görüp yoluma devam etmek istiyorum.
-
@ncbb neyse ben demek istediğimi anlatmadım sanırım durumu uzatıp burda gereksiz polemiğe girip diğer arkadaşlara saygısızlık yapmak istemiyorum ben şahsi düşüncemi söyledim kapandı
-
Arkadaşlar sgk denetmenliği mülakatım 17 şubatta, ola ki halkbankasını kazandık, izin verecekler mi eğitimle çakışacak gibi
-
Bugün de o gün değil anlaşılan
-
@hadigari site hala çalışıyor hocam bu da dmeek ki bugün o gün değil.
-
Benim de 22 şubat, ola ki kazanırsam Halkbankı asıl çalışacağım yerde 3.iş günüm olacak. Hemen izin istemek de olmaz nasıl olacak bilmiyorum ama bi şekilde gideceğiz kardeşim sgk ile halkbank karşılaştırılmaz bile kısmetimizi tepmek olmaz @NnN