Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@wtpooh insallah en kisa zamanda olsun hocam
-
Biliyorum cogu arkadas takibi bile birakti ama aktif olan ve bilgisi olan varsa sizce bu kurumdaki degisiklikten dolayi kac ay daha bekleriz.Agustos ayinda aciklanir mi sizce?
-
Var mi bir gelisme arkadaslar?? Bayramdan sonraya mi kaldi dersiniz????
-
Arkadaşlar acaba bayram öncesi bir sürpriz olur mu dersiniz? Aylar önce böyle bir tahminde bulunmuştum.
-
@sorgusuzsualsiz Hiç sanmıyorum. Aslında tercihiniyap ve memurlar gibi site editorlerine yazıp haber yaptirirsak süreç hızlanır ama.
Aynı bakanlığa bağlı ilbank 1500 kişinin atamasını tamamladı memurlar sitesinin yaptığı haber etkili olmuştu. -
@antalcid Haklısın hocam. Memurlar 2 kez haber yaptı. Son yaptıklarında genel müdürün adını vererek yaptılar ertesi günü sitede banka en yakın zamanda açıklanacagını duyurdular. Biz de bayram dönüşü 26 Ağustosta memurların adminlere yazsak hoş olur. Gönül ister şimdi yapalım ama haber yapacak olursa bayram diye araya kaynayabilir.
-
Bu haftaici aciklanir insallah...
-
@inspectorasst çok beklersin, bekleriz
-
@iktisadii34 ne bu simdi komik mi bu ben bekliyorsam sende bekleyeceksin varsa bildigin onu yaz yoksa burda germe insanlari hadi...
-
@inspectorasst böyle beklersek çok bekleriz sinirlenmenin manası yok. Site editorlerine yazalım belki süreç hızlanır .
-
Kurumun ağır işlediği geçmişteki alımlardan anlaşılıyor. Boş boş durursak evet çok bekleriz. Bir şekilde baskı yapmamız sesimizi duyurmamız lazım. Kurumu telefonla sürekli arayalım celal beyi mail yağmuruna tutalım editörlere ulaşıp haber yaptıralım ... vs baskı yapalım yoksa çok bekleriz
-
Diğer kurumlar 1.5 ayda 4,5 bin kişilik alımların tebligatını yollarken kurumun ağır işleme gibi bir lüksü yok ama işte sessiz kalınca nasıl olsa 60 kişi diyerek köşeye bırakabiliyorlar. Söyledim 26 ağustosta yazalım diye ama kimseden ses gelmedi halen "yapalım" ya da "inşallah bu hafta açıklanır" deniyor. Siz verin tarih saat hep beraber spamlayalım istediğiniz yeri ama bence kurumdakileri aramaya falan gerek yok halledecek olan şimdiye kadar hallederdi. Ben memurlar. net e yazmaktan yanayım.
-
Bu arada amacım size saldırı değil yanlış anlamayınız efenim sadece eleştirdim. Demem o ki artık şu zaman şunu yapıyoruz diye konuşmalıyız.
-
@antalcid cok bekledigimizi bekleyecegimizi bende biliyorum 8 ay olacak nerdeyse burda herkes ayni gemide oldugunu unutmasin yoksa sinirlenecek bir durum yok.Birbirimize sarmadan varsa cozumu olan cozumunu yazsin editor arkadasa bayram oncesi yazmistim zaten ama burda 2 kisiyle sosyal medya da sesimizi duyuramayiz.
-
Yarın öğlen 12-13 arası memurlara haber gönderden yazarım katılmak isteyenleri beklerim yoksa canınız sağ olsun.
-
@7ay +1 ile katılıyorum bugün aynı saatler. Güvenlik soruşturması için evrakların son teslim tarihinden itibaren geçen süreyi ve ilana ilk çıktığı tarihi vurgulayacağım. Ortak bir dil oluşturabiliriz belki. Katılacak olanlar lütfen belirtirse en azından sayımızı biliriz.
-
@üçnokta +1 @inspectorasst elinize sağlık hocam editorlere yazdığınız için. Bugün de beraber yazalım inşallah bir sonuç alırız.
-
+1
-
@antalcid +1 memurlar icin olsun.burdaki editor arkadaslarda cok yardimci oluyor onlarada yazalim haber yaptirabiliriz
-
@Antimülakat hocam yardımcı olur musunuz?