2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@edi öff çok iyiymiş
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@g-uzmanı, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar şuan için sınav açıklamasına yönelik açık link bulamadım siz hangi linkten bahsediyorsunuz?
79 ve 80 no.lu linkler
hatta şuan 81 de açıldı
-
@can-mavi Kurban olduğum verdikçe veriyor
-
Ösym'nin eski tasarımında link takip etmek çok daha keyifliydi ya bir de tabi o zamanlar sonuçlar ne zaman açıklanacak falan belli değil, günlük gir linkleri dene. Boş linkten lyls çıksın, o çıksın bu çıksın
-
@victory-carleone, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi öff çok iyiymiş
hangisi hocam 324 kişi mi? süper olur de mi sonuçta 225le aynı puan olan herkes girmeyecek mi sınava 🤪
-
@can-mavi Dün akşam baktığımda 81 zaten açıktı 79 nolu link YSK duyuru ile bağlantılı 80 nolu link kaymakamlık duyurusu zaten 81 ise kaymakamlık ili ilgili. Yani şuan sınav için açılmış bir link yok.
-
@murky aynen , açıklanacağı gün belli olmayınca her an açık arttırma gibi link kovalıyorduk
-
@edi 300 kişi falan iyi olurda hala neye göre standart sapma yapacaklar çözmüş değilim
-
@edi yada sapmasız bişiyler düşünecekler belkide
-
@g-uzmanı ben açık olmayan ilk 4 linki -ki 82'den 85'e- ve daha önce açılıp dolmayan 2 linki alıyorum, sayıştay sayısal bilgiler kısmına hiç veri girilmediği ve ilk olarak o bölümün açılmasının gerek olduğunu için http://www.osym.gov.tr/TR,15284/2018.html şu linklerden chrome çubuğa koyuyorum. hiç veri girişi yapılmamış yeni bir alan açılınca 2018.html şeklinde açılıyor çünkü. bu linki 1 arttırdığımızda sayılsal bilgiler oraya yükleniyor fakat zaten bu link açılmışsa açıklanması çok yakın oluyor. link ana sayfaya değil de sayısal bilgiler kısmına yönlendiriyor sizi. 79 doldu mesela şimdi onu sileyim hemen
-
@cesss evet
-
Şu link işini becerebilenlere hacker gözüyle bakıp hayranlık duyuyorum. Sizi küçük hackerlar
-
@can-mavi hocam ben nasıl bi cahilsem bu link işlerini anlamıyorum nedir ne değildir?
-
28 Ağustosu bekle sabah olmasını bekle saat 9 olmasını bekle 10 olmasını bekle, inşallah daha da gecikmez
-
kapese önlisans başvuruları başlamış
-
ösymden duyuru;
-
@edi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
ösymden duyuru;
@kilici ve @edi onur konuğu olarak yazılıya davet edilmişlerdir 🤪
-
@edi 226 ve 227. kişiler olarak yazılıya kalırsak eğer onur konuğu olarak çağırabilirler şansımızdan dolayı
-
Bu arada 2016 sınavında 227 kişi yazılıya kalmış
-
Bakalım "açıklandı şakası" yapan bir cengaver çıkacacak mı?