Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Müfettiş Yardımcısı İlanı
-
İlanı nette başka bir sitede gördüm. Alıntı yapıyorum o yüzden.
Genel Müdürlüğümüz Denetim ve Rehberlik Birimi Başkanlığı'na ışağıda belirtilen şartlı taşıyanlar arasında sınavla Müfettiş Yardımcıları alınacaktır.A) Sınava girebilmek için adaylarda aranacak şartlar;
I-) S.S Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Personel Enetmen liginde yazılı olan şartları taşımak
2-) Üniversitelerin orgun agretım yapan Hukuk. Siyasal Bilgiler, İşletme ve ktisat Fakülteleri ile İktisadı ve İdari Bilimler Fakültelerinin 4 yıllık eğitim /eren bölümlerini veya hunlara denkliği yetkili makamlarca kabul olunan yurt içi ya da yurt dışındaki öğrenim kurumlarından mezun olmak
3-) Yazılı sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak 16.12.1986 tarihinden önceki doğumlular sınava kabul edilmeyecektir)
4-) Sağlık durumu her turlu ıklım ve yolculuk koşullarına elverişli olmak, vlüfettışlik görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı veya sakatlığı bulunmamak
5-) Erkek olmak askerlik görevim yapmış veya erteletmiş olmak
6-) Denetim ve Rehberlik Birimi Başkanlığınca yapılacak araştırma sonucuna göre sicil tutum ve davranışları yönünden Müfettişliğe engel durumu olmamak
7-) Birliğimiz Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavına bir defadan fazla katılmamış olmak
B-) Sınavlar yazılı ve sazla almak üzere iki bolümde yapılacaktır. Yazılı sınav Trakya Üniversitesi Rektörlüğünce yapılacağından, sınava baş vuran adaylardan 80,00-TL (SEKSEN TÜRK LİRASI) sınav harcı alınacaktır, sınav harcı TC Kimlik Numarası ile birlikte T.C. Ziraat Bankası Edirne Şubesindeki 97-32080291-5199 numaralı hesabına IBAN:TR 72 0001 0000 9732 0802 915199) yatırılacaktır.
Birliğimizce belirlenen şartları taşımadığından başvuruları kabul edilmeyenler le başvurusu kabul edildiği halde sınava katılmayan başvuru sahiplerinin sınav icretleri iade edilmeyecektir.
Yazılı sınav 16.12.2016 tarihinde Edirne de yapılacak olup sınava giriş yeri ve ,aatı sınava katılan adaylara Trakya Üniversitesi Rektörlüğünce ikametgah adreslerine postalanarak ve ayrıca e-mail yoluyla bildirecektir 'azılı sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve adayların haşarı durumlarının :espiti Denetim ve Rehberlik Birimi Yönetmenliğinin ilgili hükümleri dahilinde Trakya Üniversitesi Rektörlüğünce yapılacaktır Sazlu sınava yazılı sınavda iaşarılı alanlar çağrılır
C) Sınav konuları İktisat, Hukuk, Muhasebe ve Yabancı Dil dallarından oluşmakta olup, sınav konuları ile adaylardan istenecek belgeler hakkında açıklayıcı bilgileri kapsayan Sınav Broşürü ve Aday Başvuru Formu, Genel Müdürlüğümüzden (Denetim ve Rehberlik Birimi Başkanlığı), (aaperatiflerimİ2den, Balge Müdürlüklerimizden ve İşletmelerimizden ¦emin edilebilir.
Sınava katılacak adayların istenilen belgeler ile birlikte en geç 25.11.2015 Cuma günü saat 17 30 a kadar S.S Trakya Birlik Genel Müdürlüğü Denetim ve Rehberlik Birimi Başkanlığı'na (1. Murat Mahallesi. Zubeyde Hanım Caddesi \lo: 2 EDİRNE) başvurmaları gerekir TRAKYA BİRLİK
1-) Başvuruda istenen belgeler ya da trakya birlik'in kendi sitesinde bu ilana ulaşabilen var mı?
İlan bana biraz gelişigüzel verilmiş gibi geldi bu kurum hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Postada. Başvuru oluyor mu? -
16 Aralık'taki bu sınav Edirne'de yapılıyorsa görev merkezi de Edirne olmalı. Trakya'da yaşamak isteyen arkadaşlar bulunmaz bir fırsat bence... Ailesi İstanbul Avrupa yakasında bulunan insanlar için de güzel bir ilan. Sınav ücreti ve 30 yaş şartı da bu ilana sadece isteyenler başvursun diye konulmuş sanırım. O açıdan puanı düşük olup Trakya isteyenler kaçırmasın. Maaş konusu da açıklığa kavuşursa iyi olabilir...
Kaç kişi alınacağı yazmıyor. İlanı burada buldum:
http://www.trakyabirlik.com.tr/TBirlik_Portal/uploads/ihale_0876.pdfSitesine baktım. Gaziantep, Ankara, Trabzon, Bursa, İstanbul, İzmir ve Çorlu'da müdürlüğü varmış. Bu yerler dışında turneye gidilecek yer yok sanırım.
-
Kaç kişi ve hangi puan türü yds varmı hiçbi bilgi yok ilanda
-
İlan gerçekten kariyerden ziyade keyfime bakarım diyen arkadaşlara göre tam , trakya yaşamak için ideal bir yer.
-
Ben sınava katılmayı düşünüyorum da istenen belgeleri göremedim. Onun linkine ulaşabilen var mı? İnşallah elden müracaat şart değildir postayı kabul ederler.
-
Şimdi dikkatimi çekti sadece erkekler mi başvurabiliyor ya?
-
yalnız ilanı hazırlattıkları kişinin eğitim düzeyini merak ediyorum
-
Biri bizi aydınlatsın
-
Kurumu arama imkani olan birisi arasa ya kurumu kac kisi oldugu sadece erkek personel mi alinacak netlessin ilani cok sacma vermisler puan turu filan da yok dimi
-
Yönetmelikte sadece erkek yazıyor kaç kişi olcağı belli değil sanırım hiç bir yerde yazmıyor 2014 alımıda böyle belirsiz bir şekilde verilmişti
-
Yönetmelik linkini atarmısınz sadece erkek nerede yazıyor @cachalot
-
Arkadaşlar benim de çok bir bilgim yok ama alım sayısı önceden belli değil sanırım alınacak kişiler belliki ona göre sayı verilmemiş olabilir(sadece tahmin) ilanda yönetmelikte yazıyor denilmiş başvuru şartları.tek net anlaşılan erkeklerin tabi tutulduğu bir sınav olduğu.belirsiz bir ilan daha işte.
-
Şimdi aradım sordum kurumu erkek adaylarmış yalnızca kişi sayısı da yazılıyı kazanan adaylar arasından daha sonra belli olacakmış çok saçma demekki kafalarına göre alacaklar
-
Yazılı ve sazla kısmında bir kahkaha patlattım :d
-
Ben de aradım ya evet sadece erkek adaylar başvurabilir dedi. Bİr de postadan başvuru kabul ediliyor mu dedim evet dedi. İkinci soruma erkek değilsin postadan başvuruyu niye soruyorsun la dercesine bir ses tonuyla cevap geldi yani ben öyle anladım. @alanyetersiz2
-
Arkadaşlar bu sınavı kazanan var mı acaba ??
-
Bu sınavı kazanan var mı acaba ?
-
Hiç mi yok
-
...............
-
Yok mu bu kurumun mülakatına girecek ? Daha evvelden giren vs vs