sahil güvenlikte Uzman SİVİL MEMUR
-
ARKADASLAR KONU HAKKINDA YARDIMLARINIZI BEKLİORUM. SİVİL MEMUR UZMAN MAASLARI NASILDIR. ANKARA CALIŞMA YERİ
-
@bulut_mst55 kurum adeta bir kapalı kutu gibi hiç bir yerden bilgi sızmıyor , maaşı , şartları , iş detayları kimse bilmiyor .
-
HMM HİÇ Mİ BİR BİLGİ YOK HOCAM.
-
@bulut_mst55 inşallah forumda bilen birileri vardır ama bana hiç denk gelmedi .
-
@bulut_mst55 hocam ilan mı var
-
vardı hocam bitti.
-
@bulut_mst55 ben de bilgi arıyorum hocam.
Çalışma koşulları, özlük haklarının yanında ilk merakım da mülakat açıkçası. Komisyonun komutanlardan oluştuğuna dair eski forum muhabbetleri gördüm. Var mıdır malumatınız? -
valla beklioruz pareto dan antimülakattan tercihiniyap yetkililerinden bilgi hocam. bakalım.
-
hocam bu kadrolar hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz lütfen? @paretowilfredo
-
Arkadaşlar ufaktan araştırma yaptık, izmir de karşıyaka da tersaneyi bilenler, tersane önünde şık bir yat durur. Üzerinde Sahil Güvenlik Komutanlığı yazar, ne iş yaparlar, ne kadar maaş alırlar kimse de bilmez, buna rağmen biz ty ekibi olarak en azından maşlarını öğrendik.
Ankara eğitim uzmanı maaşları 3150 TL civarında imiş.
-
@Antimülakat teşekkürler hocam, sağolun
-
Ben de Acil Destek Uzmanı pozisyonu için mülakata çağrıldım ancak ne iş yapar nedir necidir açıkçası hiç bilmiyorum. Mülakat öncesinde nelere göz atmam faydalı olur, maaş sivil memur uzman ile aynı mı olur yoksa farklılıklar var mıdır? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
-
mülakat sonuçları açıklandı, acaba asil ya da yedek var mı forumda