Üniversite son sınıfta ne yapmalı ?
-
Forumu araştırdım ancak bu konuda tavsiye alabileceğim bir konu bulamadığım için başlık açma ihtiyacı duydum.
Üniversite son sınıftayım. Gelecek hafta yds var. 60 kusur alacagimi düşünüyorum yds den.
ilanlara baktığımda bazıları p3 ve yds istiyor bazilari ise p48 ( bazilari yine yds var ) istiyor.
Simdi sorum şu, benim bu son sene gkgy mi calismam daha mantikli yoksa alan icin calismam mi gerekir. Alan calissam 70 i gececegimi sanmiyorum. 70 i gecmeyinci de bir işe yaramayacagini biliyorum. Gkgy calissam iyi biseyler yapacagimi dusunuyorum ama bunu yapmak mantıklı mi bilmiyorum. Siz deneyimli hocalarima danismak istedim.
-
Ydsye yüklen dostum +80 i görebilirsen çok güzel olur. Onun dışında hangi bölümü okuyorsan ilgili puan türünün derslerine çalış bence her ders için efor sarfetme. Çoğu kurum spesifik olarak bölümlerin puan türleriyle sınava çagırıyor.
-
@bayburt-kalesi yds kas hocam
-
Kesinlikle YDS puanı almaya bak.
-
@bayburt-kalesi önce YDS sonra KPSS GK-GY sonra Alan. Bu sıralama sana doğru kapıları açacaktır.
-
Alan mi yoksa gkgy mi calisiyim diye sordum ama herkes yds dedi Buraya sorarak büyük bir yanlıştan döndüm galiba. Cevap veren herkese teşekkürler. Bu yds den sonra, puan yukseltmek icin devam o zaman