ACIKLANMAYAN MÜLAKATLAR SORUNU
-
İçişleri AB uzman yardimciligi
İcisleri Dernekler denetci yardimciligi
SGK uzman yardimciligi
Göç idaresi uzman yardimciligi
Çalisma Bakanligi Uzman yardimciligi: Aklima gelenler simdilik bunlar ve bazilarinin mulakati 3ayi,bazisinin 2ayi bazisinin ise 1ayi gececek ve en ufak ne haber ne bildirim veya geri donus var.Hangi asamada oldugunu bilen yok.Yeni kpss kapida ve basvurular baslayacak.Artik aciklanmamasina alistik ve aciklansa dahi inanmak zor olcak.Bu surecin artik bir sonu olmali -
Sonu dipsiz bir kuyu gibi süreç bizi gerçekten çok yoruyor . Anlamadığım bir diğer nokta ise Özelleştirme , Ulaştırma ve bunların yanında mülakatına girip elendiğim Eximbank gayet hızlı açıklandı. Olması gereken kurumun önce alımı yapması daha sonra güvenlik ve arşiv soruşturması işine girişilmesi . Aksi durumda sınav geçerliliğinin zaten 1 yıla düşürüldüğü ve ilanların az olduğu şu dönemde onarılamayacak mağduriyetler doğuruyor ve geçen zaman gençliğimizi alıp götürüyor bizlerden .
-
@unstoppable size katılıyorum. Özellikle özelleştirme ve ubak örnek verilebilir. Bunlarda kamu kurumu. Burayı kazanan arkadaşlar bırakın sonuçların açıklanmasını işe dahi başladılar. Yani bu adaylar da değerlendirildi, güvenlik soruşturmasından geçirildi vs. Yani demek ki süreç yürüyebiliyor.
Bu iki kurumunda mülakat sonuçlarını açıklama süresi ortalama 2 hafta. Açıklandıktan en geç 1,5 AY gibi bir sürede de işe başladılar. Bu da ayrı bir not...
-
..........
-
Soruşturma ortak bir havuzdan yapılmıyor mu arkadaşlar ? Öyleyse eğer gecikmelere kurum içi bürokrasi engel oluyordur heralde
-
Içişleri mulakat öncesi soruşturma yapıyor diye biliyorum, yeni khk gelecek diyorlar, belki onu bekliyorlar, ama bizlerde de sabır kalmadı, Allah yardımcımız olsun
-
Gümrük ve Ticaret Bakanligi Ab uzman yardimciligi
Hazine müsteşarlığın da ekleyelim -
Hepimiz devletin içinden geçtiği süreci kurumların titizliğini anlıyoruz da özelleştirme idaresi ve ulaştırma bakanlığı gibi örnekler bize ister istemez ümit veriyor, demek ki soruşturma 1 ay 2 ay 3 ay surmeyebiliyormus.Eger salt kurumlarin kendi bürokratik mekanizmalarindan bağımsız bir şekilde sadece güvenlik soruşturmasından dolayı gecikme olduğu iddia ediliyorsa yukarida bahsettiğim iki örnek bunun böyle olmadığını gösteriyor.Benim şahsen hem umidim hem seffafliga olan inancim her geçen gün maalesef daha da azalıyor.Burada herkesin emeği zamani ayları yılları boşa gidiyor.Herkesin kendince bir beklentisi , sorumlulukları var.Bu kadar da boş vermişlik olmamasi lâzım diye düşünüyorum.
-
Bu kurumların lakaytliği nereden geliyor acaba.Bu memlekkette işini iyi ve zamanında yapan birileri çıkmayacak mı? Bürokraside bariz bir düzensizlik var.
-
Keske biri bari aciklasa da digerlerine ornek olsa az da olsa
-
..........