Altcoin tavsiye
-
@refik-soydam https ://bitcointalk.org/index.php?topic=2871620.msg29492256#msg29492256 şu yazımı okuyabilirsin. Tahrik edip zevk almaya çalışıyorsun ama tuzağına düşmeyeceğim.
Bu arada bilgi almak isteyen diğer arkadaşlara da yukarıda linkini verdiğim yazıyı okumalarını tavsiye ederim.
-
@paca08 bas reklamı... bana 2 ay önceki yazınızı gönderiniz hocam şuandan gelecek için ahkam kesmeyiniz....2 ay önce 4 ay öncede burada idik ne dediniz ne oldu? ki bugünden dedikelriniz ne olacağa işaret etsin...
-
@refik-soydam Bu konuda gerçekten hiçbir şey bilmiyorsun. Bilsen emin ol gel oturup konuşalım tartışalım diyeceğim ama bilmiyorsun. Bak bu konuyla ilgili yüzlerce makale var. Hatta en son Borsa İstanbul da blockchain teknolojisini kullanmaya karar verdi. Geleceğin teknolojisini bu işlerden anlamayan ve dalga geçen biriyle saatlerce tartışamam. Anlıyorum senin zamanın çok ama benim değil.
-
@paca08 155 sayfalık raporu okuduktan sonra ben bu işten elimi eteğimi çektim zati:) 19 bin dolarlara gitmişti... az daha bakın bence... belki gerçekten siz bilmiyorsunuz? ya da tek kısımlı hep takip ediyorsunuz?
-
@paca08 teknolojiye lafım yok önce orada ayrı bir yargı koyayım, benim derdim sadece ortaya koyduğu teknolojik ürünlerle ..yoksa teknolojinin yani üretken olan kısmı ve bilgi birikimi çok değerli.. ama bunu önce ürünlerinden ayırt etmeniz gerekir... aslında bu konu da siz önce netleşseniz farklı yerde olmadığımızı fark edeceksinizdir... selametle...
-
@refik-soydam çok değil 3 sene önce blokchain teknolojisini de finans alanında çalışanlar başta olmak üzere herkes bize veba gibi tanıtmıştı. Oysa para basma ve elimizdeki parayı değersizleştirme uzmanlarının tahtını elinden alacak bir mucize olduğu artık herkesçe kabul görüyor.
-
@evandro teknoloji diyorsunuz, yani üretken olan kısım... ona lafım yok ki... bu adını sanını bilmem neyini bilmediğimin coinler yani üretilmiş ürünler de sıkıntı... benim derdim onlara sahip çıkılması konusunda... onların geleceği olduğunu düşünmek... nitekim bakınız çıktıkları günden sonra tavan seviyesi sonrası sürekli geriliyorlar... ve her teknolojik ürün gibi zamana yenik düşüyorlar... benim blokchain teknolojisin varlığı ile ya da onu kötüleme ile ilgim yok... aksine daha öncede dediğim gibi 21. yüzyılın en harika icadı ve 50 yıl sonrası hayal dahi edemeyiz.... o derece.. lakin şuandan söz edeceksek, ortaya çıkartığı teknolojik ürünlerin min 5 6 yıl sonra yok olacağı da aşıkar bir gerçeklik... çünkü teknoloji her daim ürettiği ürünleri yok ederek üzerlerine yenisini inşa etmek ZORUNDADIR aksi halde yürüyemez... saf olan btc kısmı ayrı tartışma, ki ben onda bile zamanla değişim olabileceği düşüncesindeyim ama şuan için zerre emare yok... kalanlar için cıktığı andan itibaren yok olacağı net ... boşa kimse ürünler üzerinden hayal kurmasın diyor ve kuranlara bu zorlu yolda başarılar diliyorum...
-
@refik-soydam ethereum gibi gelişenler var bunlar ayakta kalır kalacakta ancak 1500 civarı kripto para türemiş bunların hepsinin devamı zaten mümkün değil.
-
@evandro valla 4 ay öncesine kıyasla bakıyorum... hepsinde min %50 kayıp var... ve durulacak gibi durmuyor... eth dahil var olur mu göreceğiz...
-
@refik-soydam arkadaş yukarıda yazmış süreçte eski olanlar bilir kripto para piyasası kaç defa bitti denilen yerden başladı.
-
@aliveli, içinde söyledi: Altcoin tavsiye
Arkadaşlar forumda altcoin tavsiyesi verebilecek var mı?
Elbette sadece kripto para birimi ek gelir kaynağı olamaz. Birçoğunuzun altcoinlere ilgi duyduğunu ve bu yönde tavsiye aradığını görüyorum. Ancak kripto para biriminin yanı sıra çevrimiçi platformlar ve oyunlarla bir şekilde bağlantılı olabilecek başka para kazanma yolları da var.
Mesela performancenutbutter.com platformundaki heyecan verici mini oyunlarını oynayarak para kazanıyorum. Bu sadece harika bir eğlence değil, aynı zamanda boş zamanlarınızda güzel bir miktar kazanma fırsatı da. Çoğunlukla yalnızca yatırım veya iş yoluyla para kazanmayı düşünmeye alışkınız, ancak çevrimiçi eğlence dünyası başka fırsatlar da sunuyor.