2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Yedekler için süreç bitti mi bilgisi olan var mı katılım istanbul için soruyorum
-
Gereksiz reklam nedeniyle kaldırılmıştır.
-
arkadaşlar bu yıl bir alım olacak mı acaba duyum var mı?Teşekkürler şimdiden.
-
@plausible 2019 da olmayacak diye biliyorum
-
Ziraat Uzman * PTT uzman * YSK müdürlük * Kaymakamlık * İlgöç * BDDK * 5-10 Merkez Müfettiş uzmanlıklar sonuçlanırken Şimdide GUY-DGUY sonuçlandı Çok Şükür. Öncelikle bu A grubu mesleklere Atanan arkadaşları canı gönülden Tebrik ediyorum. Allah İnşallah Görevlerinde başarılar nasip etsin. Sizlerde bu işsizlik yolundan geçen Ailelerini mutlu etmek için uğraşan kişilersiniz. Sizlerden ricam Lütfen yeni gelecek ilanlara (Mesela SGK Denetmenlik gibi) bırakalımda Halihazırda işi olmayan Aylardır ilan bekleyen İşsiz arkadaşlarımız başvursun. Bizlerde ailelerimizin yüzünü güldürmek onları mutlu etmek ve halihazırda iş sahibi olmak istiyoruz. Bu sürecin nasıl sıkıntılı olduğunu İŞSİZLİĞİN ne kadar zor olduğunu sizde Çok iyi biliyorsunuz. ( Zaten KAYMAKAMLIK PTT YSK BDDK DGUY ve diğer merkez uzman ve müfettişlerin başvuracağını düşünmüyorum zaten daha üst bir meslek sahibisiniz ) GUY-ZİRAAT UZMAN - İLGÖÇ olan arkadaşlarda Aynı denkte meslek olduğu için Rica ediyorum sizde Başvurmayın ve daha çok işsiz arkadaş mülakat görsün. Zaten ne güzel halihazırda Maaşınız olacak. Hepinizden Allah Razı olsun Arkadaşlar. İnşallah hayatta herşey gönlünüzce Olsun Başarılar. İyi Çalışmalar.(Keyfi başvurulara, Ben gene başvurayımda genede Mülakata gitmem gibi düşüncelere Hep birlikte karşı çıkalım Arkadaşlar.Böyle şeyler çok can yakıyor.Bunlar belki önceden sizinde canınızı yakmıştır. Daha fazla Ailenin canı yanmasın.Allah’a Emanet olun..)
-
Arkadaşlar bu yıl ziraat katilim uzman yardımcılığı sınavı açacak mi bir duyumu olan var mı teşekkürler şimdiden:)
-
@plausible Guy ve Dguy kazanan arkadaşlar var onlar yeni işlerine geçince yer açılacaktır. Bunun yanında yeni şubeler de açılıyor. Sgk ve diğer mülakatlara da çok arkadaşımız girecek tabi onu da kazananlar olacak. Bu dediğim hem ziraat katılım hem de ziraat bankası için geçerli. Bu yıl içinde gelir inşallah.
-
@plausible hocam Ziraat portföy-yatırım, Ziraat Katılım bu sene de büyük ihtimal uzman yardımcısı için ilana çıkar. Aldıkları kişilerden hatta yedeklerden çok fazla kişi başka yerlere yerleşti çünkü.
-
Çok teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için çok beklediğim bir sınavdı umarım ilan gelir.
-
İlan bekleye bekleye bir hal olduk:( ilan gelirse bile sevinecem.
-
@plausible gerçekten ya herşey askıda bekliyor. Acaba gelir mi ilan demekten sıkıldık
-
Öyle çok zor bir süreç geçen yıl mülakatindan elenmistim cok üzülmüştüm umarım bu yıl ilan gelir de yapabilirim:(
-
Ziraat yatırımdan en son kaçıncı yedek çağırıldı acaba bilen var mı?
-
@kuznets_12 Bunu ben de çok merak ediyorum. En son 1. yedek çağrılmıştı sanırım.
-
@bluephantom ben 8. yedegim cagirilmam diye düşünüyorum
-
@kuznets_12 Ben 6. yedeğim Yatırım'da ve hiç ümidim yok. Nitekim nerdeyse yeni sınav gelecek. Hoş gelse de artık PTT'yi kazandığım için gitmem.
-
yok mu bir haber alan yok mu duyan sınav ilanını:( her gün bakıyorum foruma.
-
@plausible Arkadaşlar merhaba . İlk sorunuzun cevabı 4. Yedek de işe başladı ve 3 yedek daha başlayacak planlama şimdilik bu yönde . Sınav için de bu sene net tarihi olmasa da yapılacağına yönelik ciddi söylentiler var.
-
@oğuzkağan söylentiler gerçek olur tez vakitte umarım. çok teşekkür ederim cevabınız için
-
@oğuzkağan peki ne sınavı olacak bi bilginiz var mı? Servis görevliliğimi yoksa uzman yardımcısı mı