https://mobile.twitter.com/NureddinNebati/status/1039412197926096898
Bakan yardımcısının tweetinin altına yorum yapalım arkadaşlar
Nureddin Nebati tivit atmış arkadaşlar
Sınav işlerini aradım,hareketlilik yok hala dediler. Bu etkinliklere aralıksız devam etmemiz lazım yoksa hakkaten umursamıyorlar.
Bugün 14.00 kabine toplantısı var, iletilere Cumhurbaşkanımızı,yardımcısını,özel kalem müdürünüde etiketleyelim
@nopainnogain bence etkinik bakan yardımcısının mesajının altında başlasın hiç olmazsa daha çok dikkat çekeriz
Gündemdeki tagleri de kullanalım.Herkes hazırlığını yapsın arkadaşlar.
@duyguuu37 o sınav test miydi
@istatistikçik bir twit bakan yardımcısının twitinin altına bir twit gündeme
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
BUGÜN (SALI) ÖĞLEN SAAT 12 DE ETKİNLİĞE DEVAM EDİLECEKTİR, KATILIMIN SAĞLANMASINI RİCA EDERİM.
hazır ileti sadece kopyala yapıştır yapacaksınız yahu hadi
#GuyDguyAçıklansın
1.Devlet Gelir uzm ve Gelir uzm yrd sınav sonucu hala açıklanmadı
2.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti hala belli olmadı
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @MaliyeBakanlıgı @huseyinkarakum
GuyDguyAçıklansın
2.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti hala belli olmadı
@RT_Erdogan @fuatoktay06 @hasandogan @ikalin1 @ziyaselcuk
Bu şekil atalım twitleri arkadaşlar
GuyDguyAçıklansın
@RT_Erdogan @fuatoktay06 @hasandogan @ikalin1 @ziyaselcuk
Bakanin twitinin altina gundemdeki twiitlere he birde kendi twitlerimiz,lutfen isi olanlar yogun olanlar retweet yapsin cok basit biliyorsunuz,1 saat arkadaslar lutfen 1 saatte hic birakmayalim,sosyal medyam yok ama kardesim ve arkadaslarini ayarladim:)iibf mezunu degiller ama hazirda bekliyorlar umarim katilmayanlara ornek olur
Arkadaşlar #GuyDguyAçıklansın bunu kullanmayi unutmayin
dguya 4000 kişi guya 5000 kişi girdi . toplam 9000 kişi %10 tivit atsa 900 ayrı kişi ederki ortalığı ayağa kaldırırız ama görüyorum ki 20 - 30 kişiyle okyanusda kayıkla gezen tayfalar gibiyiz.
@lilith biz de liste bile belli değil bu yüzden dediğin doğru değil
ben başlıyorum Bismillah. Gelin hadi yavaştan
@yeniyolsk tag dünkünun aynısı Di mi
Arkadaşlar gelin şu etkinliği bakanın son paylaşımın altında yapalım. Gündeme giremiyoruz zaten en azından yazdıklarımız profilinde gözüksün
https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1039265510427426818?s=20 şunun altına gelin herkes bir 10 twit atarsa gerçekten güzel olur
https://mobile.twitter.com/NureddinNebati/status/1039412197926096898
Bakan yardımcısının tweetinin altına yorum yapalım arkadaşlar
Bugün kimsenin hevesi yok gibi.
@falanfilan ben olabilir mi dedim. Öyle olduğunu iddia etmedim