2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Arkadaşlar test sınavlarında ekonomi alanı içerisinde para banka soruları da dahilmiş. Ancak açık uçlu da hiç karşılaşmadık. Şimdi teste döndüğümüz için 3 senedir çalışmadığımız para bankayı çalışmaya gerek varmı sizce? Çıkarsa da 1 soruyu geçeceğini düşünen var mı
-
Hocam 1 soruyla kaybettigindeki acıyı dusun ve calis bence para banka zevkli bir konu
-
@bf24 var olduğunu kim söyledi kardeşim
-
@isko61 birinin söylemesine gerek yok. Çıkmış sorulara baktığında birçok parabanka sorusu var kardeşim.
-
@bf24 ona bakarsan eksi çıkmış soruların bir çoğunda iyuk ta var kardeşim.
-
@olursaolur kardeşim doğru diyorsun da o 1 soru için başlı başına bir ders bitirmen gerekiyor. Zaten zaman kısıtlı ve hala güncel kaynaklar yok diğer dersler için. Bi çıkmış çözümlü sorulara göz atılabilir en fazla.
-
@bf24 hocam para banka temelin varsa hizli bi tekrar yaparsin eger yoksa bulaşmamak mantikli olabilir kolayliklar
-
@olursaolur teşekkürler
-
arkadaşlar herkese kolay gelsin elinde yeni kaynaklar çıkana kadar buna çalış diyebilecek notu olan var mı? yada TC sosyo ekonomik yapısı ile ilgili notu olan paylaşırsa çok sevinirim
-
Halan anlamadım bu sınav test mi simdi
-
@isko61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
44 de yanlış sorunun cevabı şıklardan hiçbiri değil.
HSK başkanı adalet bakanıdır dolayısıyla mgk üyesidir anayasa mahkemesinde yargılanır.(Anayasa 147)
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. İnkılap tarihi için hangi kaynağı önerirsiniz? Tarihin pusulası mı data yayınlarının kitabını mı ya da farklı bir kaynak mı?
-
@ceterisparibusss, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. İnkılap tarihi için hangi kaynağı önerirsiniz? Tarihin pusulası mı data yayınlarının kitabını mı ya da farklı bir kaynak mı?
Tarihin pusulası ismail adıgüzel doğru tercih yayınları
-
@ceterisparibusss tarih 4 soru ve konuları azalmış sanırım geçen sene daha geniş bir alana tekabül ediyordu bana kalırsa kitap alma boşuna pdf felan bulursun yada açıköğretim notu .Önemli olan türkçe acaba o nasıl olacak
-
@ceterisparibusss Hocam tarihin pusulasını anlatım olarak öneririm ancak yaprak test gibi her sayfa elinde kalıyor.Haberin olsun.
-
arkadaslar kolay gelsin tavsiye edeceğiniz konu anlatım varmı tesekkurler
-
Themis şehriban ercan tarihin notları adlı kitap. 3 senedir giriyorum kaymakamlık sınavına hepsinde full yaptırdı tarihi. Öneririm.
-
Sinavin test mi klasik mi olduğu konusunda kesin bir bilgimiz yok dimi
-
@fablo Kaymakamlık ilanını okumanı tavsiye ederim.
-
@fablo hocam siz yapmayın bari.